Reklama

Reklama

VOD (1)

Parťák jednoho policisty zemřel při hurikánu Katrina, ale tento policista objeví, že byl možná zavražděn. Vyšetřování pokračuje a zavede ho s jeho novým parťákem do hlubin kriminálního polosvěta. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Takmer z akéhokoľvek uhlu hrubo neprofesionálne nasnímaný film a štvorici tupcov nutne hovoriacich vulgárne v každej druhej vete. Táto réžia, ktorá nespeje nikam a prekombinovaný dej ženie vpred nudou obrastený svaly napínajúci gýč, kde tváriť sa nasrane nestačí. Najväčšou slabinou je akože dokumentaristicky (či ako to mysleli) štýl, ktorý je extrémne otravný. Skrátka a dobre, Kilmer s 50 centovkou nebude Belushi s 2Pacom. Alebo inak v zmysle porekadla „Nebude z Winklera Ayer.“ (videné 01.09.2020, AMC archív) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer, Curtis "50 Cent" Jackson, Sharon Stone. Nezvyklá kombinace herců v tomhle výborném snímku odehrávající se na pozadí hurikánu Katrina. Akční thriller má vše, co dokáže zaujmout. Výborný scénář, výborné tvrdé přestřelky, výborná atmosféra. Snad jediný Curtis "50 Cent" Jackson trochu pokulhává ve svém hereckém výkonu, ale u něj se to ještě dá přehlédnout. Vyšetřování vraždy policisty má spád, řádění gangů je až šokující. Tento snímek považuji za povedený a je to dobrá zpráva pro Vala Kilmera, protože ten poslední dobou nemá štěstí na pořádný film. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nevím, co většina lidí má, ale tento snímek je poměrně dobrý. Zajímavý nápad, jak zapojit zkorumpování policie do filmu s černošskými gangy. Zápletka je sice trochu "staromodní" ale přes to si herci zaslouží můj potlesk. Samozřejmě jsou lepší filmy s touto tématikou, ale tento kousek má opravdu něco do sebe. Některým fázím a dialogům jsem uplně nerozuměl (možná to bylo mnou), a tím pádem ubírám nějakou tu hvězdičku. Každopádně krásné 3 hvězdičky jsi tento film v klidu zaslouží. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám na to asi půl hodiny a hlava mi to nebere. Žádná pořádná hudba, nepovedená rozklepaná kamera a naprosto stupidní dialog. CITÁT - Zasraný právníci. Zasraný policajti. Koukám na to asi hodinu a stále nechápu. Moc černochů kolem, ženy jsou jen děvky, zločinci vyhrávají a já stále nechápu, kdo je větší zločinec, zda právníci, FBI, policajti nebo ti lidé z ulice. A kameraman se opravdu za svým nástrojem chová jak sjetej Santa Klaus o vánocích. Hip - hop vyhrává na celé město. Koukám na to asi hodinu a půl, ale nic se nezměnilo. Z nudy se pokusím to dokoukat, málem jsem i usnul. 90% snímku se odehrává ve tmě nebo pološeru a světlé stránky příběhu osvětlují jen výstřely pistolí a sprostá slova. ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Před 15 lety by se producenti za tyto herce nespíše nedoplatili, dnes jsou ale Sharon, Michael Biehn i Val jen stínem své někdejší slávy. Zvlášť Val, který toho za posledních 5 let natočil víc než předtím za celý život vypadá už opravdu k smíchu. K filmu můžu dodat, že téma určitě zajímavé (že by inspirace Pride and Glory?), nicméně scénář a většina dialogů jsou k smíchu, o kameře netřeba mluvit (i v Blair Witchi či REC, kde je amatérská kamera použita schválně to vypadá profesionálněji) a mexikáni s negrama nevypadaj moc drsně. Prostě kravina na druhou. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Po filme Zlý poliš (2009) sa jedná o druhý snímok z policajného prostredia, kde sa vyskytli následky hurikánu Katrina, v ktorom si zahral Val Kilmer. (HUMOOOO)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě Louisiana. (Terva)

Reklama

Reklama