Reklama

Reklama

VOD (1)

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dlouhý rockový klip, který zřejmě sponzoroval Playboy... Naprosto zbytečné je hledat nějaký příběh či souvislosti (byť to tam nakonec je), když hlavním cílem je předvést tři šťabajzny, co nakopávaj chlapům prdel a pak si ji nakopou navzájem. Kdyby film zůstal jen u polévání vodou a vrtěním zbrojními pasy, pak by stačily hvězdy dvě. Za nadsázku, vtip a gore musím ale přihodit dvě další. Tenhle snímek dotahuje scény tak, jak o nich mnohdy přemýšlím. Postava namíří na druhou zbraň a pak si to rozmyslí...říkám si, tak to zmáčkni...nic...no, a tady se onoho zmáčknutí dočkám. A nejlepší je, že i když se děvenky tváří smrtelně vážně, cítíte, že si v určitých chvílích dělají legraci samy ze sebe. Nevím, kdo si natáčení užíval více, zda ti před, nebo za kamerou. Něco mi však říká, že to pro všechny na place byla jedna obrovská bžunda! Pokud na tuhle hru přistoupíte, budete se bavit, jinak...jinak si to raději vůbec nepouštějte. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra. Nechal jsem se neuvěřitelným způsobem napálit. Film který si rhaje na grindhouse. Spolu se sexy herečkama. Spolu s představitelkou Xeny,Grabrielly a Herkula. S parádním názvem Bitch slap. Čekal jsem naprostou kravinu u který se budu maximálně bavit. Ale opak je pravdou film je zbytečně dlouhej a takovej.....Prostě o ničem, ty flashbacky mě naprosto sraly, stejně jako to že tu není žádná pořádná akce. Je tu sice sem tam krev ale o akci bych nezavadil. Tak jsem se těšil a takové zklamání. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ultimatni jizda, Jacobson je naprostej krutak. Sto minut o tom, jak tri devky hledaj neco v pousti a sem tam se s nekym porvou je totiz neskutecnej giga masakr. Vetsinu zaberu vyplnujou kozy nebo zadky narvany v tesnejch hadrikach, to samozrejme v super detailnich spomalovackach, do toho sem tam pekne krvavy bitky a prestrelky, hyper drsna hudba a diky hromade stylovejm flashbackum se predstavi kompletni osazenstvo Xeny i Herkula a je skoda, ze vetsi prostor dostane jenom Michael Hurst. Cely to je natoceny jak neco mezi lacinou, trikove nic moc uchylarnou a super nabusenejma ultra cool zaberama a pribeh dokonce predlozi i par zvratu. Proste sto minut koz, zadku, krvavejch bitek a ultimatnich hlasek o pickach a kozach a ja se bavil jako uz dlouho ne. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

We´re all bitches in the end! Dvacet výstřihů za minutu, ale soft porno to není. Kozy. Extravagantní punkáč se mlátí pěstí do rozkroku aby nedostal erekci, ale Judd Apatow to taky není. Kozy. Hraje tam Kevin Sorbo a Lucy Lawless se svými seriálovými pobočníky, ale Xena ani Herkules to také není. Kozy. Efekty hrozné, akce rozhodně nejšílenější za rok 2009, ale Uwe Boll to netočil. Kozy. Jo, a zmínil jsem se o trojici nadržených sexy kun*iček, které se tu mlátí hlava nehlava, nadávají si do vylí*aných pi*ek, o*oustaných pr*elí, a polévají se vodou ala miss mokré tričko? Ale pozor, ani nový díl věhlasného porna Island Fever to není! Tak co je to? Jmenuje se to Bitch Slap, jsou tam samé kozy, Tarantino s Rodriguezem to musí milovat, a rozhodně je to nejvíce ujetá akce roku!!! Poctivá řezničina ala gore 80´s. Škoda, že mi podobný žánr moc neříká, a "jen" jsem se průměrně bavil. BTW to kompletní osazenstvo slavného dua fantasy seriálů o princezně bojovnici a synovi vládce bohů ale vážně potěšilo :-). ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Na podporu erekcie pre starých dedov je to ešte dobré, takisto film dosť podporuje masturbačné techniky adolescentných protopanicov, avšak filmovo je to hnoj. Z troch kočiek vyzerá celkom dobre len jedna (Julia Voth), celé to je založené len na ukázanie nabitých dekoltov a obtiahnutých zadkov a dej je slaboduchejší než v šiestej sérii Doktora z hôr. Po vyhonení to vypnú aj tí mladí zúfalci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazývá jej naginatou. Naginata je však úplně jiná zbraň, podobná evropské kůse. (Dreadd)
  • Na konci filmu Trixie (Julia Voth) drží samurajský meč a nazve ho "naginata". Naginata je oštěp, samurajský meč se nazývá "katana". Přesto nejde o chybu, protože v jedné scéně je tento meč použit skoro jako oštěp. (Terva)
  • Rawhide si ve filmu zahrála Zöe Bell, která měla také na starost koordinaci kaskadérů a kaskadérek. (Terva)

Reklama

Reklama