Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj toho psychologického thrilleru se odehrává v německé spořádané rodině. Spořádané do doby, než synu Timovi zemře kamarádka Luzi. Timův otec jakožto policista případ vyšetřuje a postupně dochází k závěru, že vrahem Luzi bylo dítě. Matce mezitím volají ze školy, že její syn se chová násilně. Navíc v době Luziiny smrti si Tim hrál se svou kamarádkou... (villon17)

(více)

Recenze (4)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Na první pohled šťastná rodinka - Jenny a Michael a jejich desetiletý syn Tim. Michael je místním policistou, který se zabývá vyšetřováním vražd - a v současnosti pátrá po zákeřném vrahovi, který udusil mladou dívku. Náhle je stejným způsobem zabita v blízkém lesíku Timova nejlepší kamarádka Luzi. Sice vše ukazuje na stejného pachatele jako v minulém případě, ale jen Jenny ví, že kamarádku zabil její syn Tim. Snaží se jej všemi silami chránit, ale Tim je více a více nezvladatelný ... Na film jsem se docela těšil, dle popisu to mělo být docela drsný psychologický thriller - policista, který vyšetřuje vraždu a je zároveň otcem vraha? Vidět vnitřní boj, jestli je více policistou nebo otcem ... bohužel ... se nepodařilo. Film skončil právě v okamžiku, kdy se otec dozvěděl, že jeho syn je opravdu vrahem - ve chvíli, kdy by se celá drama mohlo rozjet - blik - a závěrečné titulky. To mne teda dost naštvalo. Celý příběh je takto vlastně o ničem, a pokud chcete něco víc, nezbývá, než si to dál domyslet. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Hodně dramatickej snímek zachycující náhlej zvrat jinak poklidný rodinky. Policajt, kterej vyšetřuje smrt dcery svejch přátel a zároveň je nejspíš otcem vraha? Nezáviděníhodná situace... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama