Reklama

Reklama

Un monde meilleur

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Francie, 2006, 8 min

Obsahy(1)

Spoluzakladatel adrenalinového sportu parkour David Belle si v tomto krátkometrážním filmu zahrál policistu, který je se svým týmem uprostřed mohutné přestřelky se zločinci. Jako jediný během ní v myšlenkách uniká do svého imaginární světa, ve kterém vše rozkvétá a žije, do světa bez boje, násilí a smrti. Tyto nebezpečné výlety mimo realitu mu však paradoxně pomáhají uprostřed onoho válečného pekla přežít a vytvořit tak lepší svět. (korbitch22)

(více)

Recenze (10)

okkac 

všechny recenze uživatele

Mne se to dost líbilo. Slušne natočené, brutální a s vtipnou pointou. P.S. Un monde meilleur = A better world = Lepší svět...proto to uzavírání do sebe, kde není to "zlo", které se odehrává v reálném světě. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

To, čo je za debilinu. Po Francúzsky s švédskymi titulkami (a v zlej kvalite) ako mi youtube ponúkol som nerozumel ani hovno. A celé to bola sračka, škoda vôbec písať komentár. ()

aronofsky 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas s Davidem Bellem je o... o tom, jak David Belle střílí a střílí a občas se "uzavře do sebe". Celkem slušně nasnímané. Nic víc. ()

B.G.M. 

všechny recenze uživatele

Ano, pravda... pokus ale neznamená ůspěch. Kdyby to zpracoval někdo lépe, myslim si ale, že spokojen bych byl. Ovšem představení ráje bylo zdaleka nedotažené, co se týka scén ve skladě - nepřehledné, nevýstižné, ale i částečně stylové, to upírat nebudu. David Belle herec není a zde to i dokázal, taková !!hodně!! velká jednohubka na kterou si ani nevzpomenete za pár minut. Hodnotí se přeci jenom celek a já musim říct, že tohle by mohlo být i kratší, nebo existence toho nemusela být, ale je to jen BONUS tak nebuďme tak kritičtí a vůbec zhodnoťte sami ---> Diskuze - 55% ()

Reklama

Reklama