Reklama

Reklama

Pomsta mravenců

(TV film)

V asijské vesnici Ban Tao se náhle objeví obrovské množství agresivních mravenců, kteří útočí na vše, co se jim postaví do cesty. Právě napadli mladou domorodku s maličkým dítětem...Entomoložka Claire Duboisová v televizi vysvětluje chování mravenců a zdá se, že jim přisuzuje jakousi inteligenci. S tím ale nesouhlasí její známý doktor Horys Lenert zvaný Len. Není se co divit, je pověřen ve spolupráci s armádou ohroženou oblast evakuovat a mravence zničit. Dělá to už léta a disponuje speciálním postřikem, který všechnu druhy mravenců spolehlivě zabíjí.První vlna hubení nebezpečného hmyzu je úspěšná a prezident velmi spokojený. Dorazí však zpráva, že se mravenci objevili znovu. Velitel armádní jednotky Cortez a jeden z jeho mužů se navíc stali svědky podivného jevu: Mravenci vytvořili jakési organizované řetězce a zaútočili na ně z větví stromů. Jeden se Billovi dostal pod ochranný oblek a uchem mu vnikl do těla. Od té doby se Bill chová velmi podivně... (TV Prima)

(více)

Recenze (66)

psychous3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film u mě spíše vzbuzoval smích než strach. Při prvních scénách jsem si sice říkal, že by to mohl být dobrý film, ale rychlost, kterou mravenci požírali, a to, že neodnášeli nikam zbytky, mě velice překvapilo. Střední část mne vůbec nenadchla, a místo "hororových" prvků, jsem spíše vypozoroval prvky parodie na nějaký normální film. Závěr tomu dal "korunku", když se krvelační mravenci rozhodli vyjednávat s "armádou", ve které umí všichni vojáci perfektně anglicky. Pokud tedy pominu ty americké vozidla, angličtinu a rychlost přemisťování mravenců, byl tento film o ničem a nezaslouží si víc, něž jenom uložení do spodních regálu žebříčku filmů. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Hned na začátku mi bylo jasné, že tohle bude opravdu extra třída. Přišlo mi, že se jedná spíš o pomstu divákům a čistý hazard s divákovým zdravím. Podle mě je celý film jen jedna velká recese, protože si nedokážu představit, že tuhle hrůzu někdo s čistým svědomím natočil a dal do oběhu. Na druhou stranu nemůžu popřít, že mě "kvalita" snímku skvěle pobavila a mohu jen potvrdit, že těch 12% má zaslouženě. Nic víc k tomu asi ani napsat nejde, to se prostě musí zažít. 0/10. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco podle pozvolnějšího svahu mraveniště poznáte ve volné přírodě jih, tak sledováním vendety blanokřídlých poznáte pochybné tvůrčí umění pana Manuse, diletantského packala na režisérském štokrleti, jenž zaujme svou zhovadilostí leda tak diváky s mozkem rozleptaným kyselinou mravenčí. Po skončení jsem na vlastní oči viděl Sekorova Ferdu oběšeného na klice na svém puntíkovaném šátku a pod ním hlavou kroutícího, zcela bezradného Brouka Pytlíka, co tvrdil, že nic podobného nikde nikdy neviděl - a že on toho viděl opravdu hodně.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně způsob jakým se to dělat nemá, celý je to děsně odpudivý( i když obal děsně láká), ty digitální mravenci byly k pláči(a nejhorší bylo když padaly, to bylo ale poligonů:-)), tenhle film je děsnej a nudnej a blbej že snad to tvůrci nemyslely vážně, edici Maneater series mám poměrně rád, ale tohle už je druhej případ naprostých sraček(spolu s Croc kde to aspoň zachraňoval M. Madsen). Ale tohle je opravdu děs, ať už po herce nebo přes děsně debilní Slovenský název. MAnus dokazuje že jako režisér ujde, ale nesmí natáčet pro UK, měl by zůstat u sebe. Přece jenom Upálen a 999-9999 jsou o dost lepší díla. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,MOŽNO SOM BLÁZON, ALE MNE TO PRIPOMÍNA KÁBLE NA POČÍTAČ." __ To, že naša distribúcia sa obyčajný názov ,,Úľ" rozhodla po zrejmom ,,megaúspechu" Marabunty prekrstiť na jej akože pokračovanie ma zo začiatku iritivalo, nakoniec ale majú tieto filmy nemálo spoločného (obidva u mňa 1*) a ak by som mal ,,dvojke" vyčítať len toto, bolo by ešte dobre. Ináč mám tieto filmy rád, no tu som mal naozaj čo robiť aby som to dopozeral. Hlavne zamrzí, že sa všetko tvári neuveriteľne vážne, pritom je to tak dementné, že by im to nezhltlo snáď ani 5 ročné decko. Oproti Marabunte sú to o niečo lepšie efekty, i keď zrejme robené na tom ,,mravčom počítači", ale čo už, miestami sa celkom drží hudba. Tak ma napadá, či sa tvorcovia neinšpirovali Anakondou a tiež aj Chobotnicou (inak tiež v originále Deep Rising)...hmmm... (5. komentár k filmu) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Filmovou lokací, kde se natáčelo, se stala thajská provincie Krabi. (SOLOM.)

Reklama

Reklama