Reklama

Reklama

Gooby - můj medvědí kamarád

  • Kanada Gooby
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Willyho rodina se stěhuje do nového domu. A tenhle 11letý kluk je přesvědčený, že je plný zlých mimozemšťanů, co ho chtějí dostat. I proto si přeje, aby ho někdo zachránil. Odpověď se dostaví v podobě Goobyho – roztomilého, obrovského, neupravenéhochlupatého stvoření, které je ze světa vyplašené ještě víc než Willy. 0A tak tahle podivná dvojka zažívá neuvěřitelná dobrodružství, z nichž vstávají vlasy na hlavě hrůzou, a naučí se cenit si síly přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Repa_02 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad všech dětských filmů. V hlavní roli duševně nemocný kluk, který má jedenáct let a bojí se DRAKŮ. Mentál má navíc mentální věk šest let a i když se bojí ve své podstatě všeho, goobyho se přestal bát po deseti vteřinách. Napodobeniny filmových zápletek jsou tak strašně špatné, že mně a mým společníkům připadalo, že film má čtyři nudné hodiny a nechce to skončit. Všichni ve filmu jsou hlavní záporáci (dokonce i vilovi rodiče), všem ve škole je ve skutečnosti přes dvacet, vilovi je ve skutečnosti 14! Jak nemocný musí producenti a herci filmu být aby tuhle kolosální sračku natočili - to se podepsalo pod jejich rekordní zisk: šest a půl mega dolarů je stálo natočit goobyho - mého debilního kamaráda a teď se všichni podržte: film vydělal v kinech přes TŘI TISÍCE dolarů chachachachachachachachachachachachachachachachachacha, těmto údajům jsem se ještě asi pět minut smál. Moc se těším na dvojku goobyho s tou malou holkou, i když něco mi říká, že to natočí, až všichni zapomenou na první díl. Ale já nezapomenu, miluju tě gooby zvládneš to jsi mega frajer ()

fandimir odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší rodinný film co jsem kdy viděl, chudáci všechny děti, jejichž rodiče je usadili před televizi, pustili déčko a mysleli si, že to bude skvělý film pro jejich nezletilé haranty. Tohle není nic jiného než čiré zlo splácané do hororového mědvědího nesmyslu s naprosto odpornými hereckými výkony, náhodnými nelogickými scénami (všichni dělají jako kdyby přerostlou chlupatou obludu vídali na ulici každý den), (nebo scénu v obchodě která mi taky rve oči z důlků), "emotivními" momenty (třeba když Gooby opustí Willa a ten je z toho smutnej, kdybych byl já Willem, tak otevřu šampáňo protože Gooby většinu času spíš Willovi jeho život kazil), (nebo konec který se taky snaží být dojemný). Zápletka taky o ničem, Gooby najednou odejde z domu někam na výlet protože je uražený i když si to způsobil sám svým debilním chováním, a najednou se vrátí domů s tím, že našel dům jeho táty? Co?! Český dabing taky dělá svoje protože například Goobyho dabéra podle mě náhodně vybrali při procházce městem a ostatní dabéři se snaží jakoby nedostali zaplaceno. Vůbec se nedivím že tento ohavný kousek v kinech prodělal skoro 6 milionů dolarů protože tolik traumatizovaných dětí snad nemá na svědomí žádný jiný film. /0%/ ()

Reklama

JayWalker odpad!

všechny recenze uživatele

Žvejkal po 18 let tvrdé závislosti na heroinu a schizofrenií kluk. Film byl výborný psychologický horor o neschopnosti utéci od psychického věznitele. Rodinná zábava pokud svoje blízké nenávidíte. Gooby jako takový se chová jako nejhorší člověk pod zlatým sluncem. V půlce filmu jsem s násilným úmyslem skočil po televizi a měl jsem si raději pustit Paddingtona 2. A největší problém byl že Gooby jako takový je nejděsivější hororová postava od dob Freddieho Krugera. Jeho permanentně nasraný/smutný výraz v kombinaci s jeho nevděčným zparchantělým chováním mě nutí toho medvěda zaškrtit. Konec filmu je udělaný jako smutný ale já ho viděl jako Happy End. Will se zbavil kletby která mu ničila život a poslal ji na další obět. Všichni jsou v tom filmu psychicky nemocní. Herecké výkony nejsou špatné ale ten kluk by za předstírání přátelství s Goobym měl dostat cenu akademie. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama