Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezná Margaret (Virginia Mayo) nastúpi v utajení na loď, ktorá ju má zaviesť k jej pravej láske. Týmto spôsobom sa chce vyhnúť sobášu s ženíchom, ktorého jej vybral otec. Na otvorenom mori však loď prepadnú piráti, ktorí odhalia princezninu skutočnú totožnosť a zajmú ju vo vidine vysokého výkupného. Vtedy sa na scéne objavuje nepravdepodobný záchranca Sylvester Veľký (Bob Hope) v prestrojení potulného rytiera. Začína sa séria neuveriteľných dobrodružstiev a bláznivých naháňačiek. (Incantator)

(více)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia, akú dokáže stvoriť jedine Bob Hope. Jeho humor je síce bláznivý, ale prijateľný pre širšie publikum. Ako prekvapenie je záverečná scéna, ale tú ocenia azda len priaznivci jeho filmov. ()

Reklama

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Tohle asi moc lidí nezná. Jde o jeden z prvních amerických filmů, ve kterých hrál Hugo Haas. Viděl jsem ho jednou, je to už snad 10 let, moc si z něho nepamatuju, ale vím, že jsem tehdy u televize málem umřel smíchy. Proto jsem ho dal na první místo. Moc bych si přál, kdyby byl aspoň jednou znovu v televizi. Na DVD to u nás asi nevyjde, na to je to moc neznámý film. Když předloni ČT vysílala malou přehlídku Haasových filmů, poslal jsem jim mail s dotazem, zda uvede i tento. Prý ne. Hm, asi nezbude než si to objednat ze zahraničí. V cizině to určitě vyšlo. Budou sice chybět české titulky, ale snad budou aspoň anglické. Pro mě to není problém.EDIT: tak na DVD si můžu nechat zajít chuť. Nabízí ho jen americká větev Amazon.com, a to pochopitelně pro region 1. Evropské pobočky ho nenabízejí vůbec. ()

carlos 2010 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia v peknom farebnom prevedení s dobrou výpravou a castingom. A Hugo Haas v jednej z jeho prvých amerických rolí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama