Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Morico odpad!

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem promarnil asi 80 minut svého života. Tváří se to velmi umělecky a těžké k pochopení, nic k pochopení na tom ale není, je to totální ujetá srajda, kterou by se dalo mučit. Je to doposud jediný film, který mě cca od 2/3 donutil dokoukat se ve dvojnásobném zrychlení a i tak jsem o nic nepřišel jelikož 90% veškerých dialogů můžete vidět již behem 2 minutového traileru! Uvažoval jsem o jedné * za audio-vizuální stránku, která je velmi dobrá, ale film mě tak iritoval, že si ji nezasloužil. ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení absolutně nechápu. Na film jsem byl patřičně vyzbrojen - zatemněno, prostorový zvuk, očekávajíc nudu, kafe. Dostalo se mi zážitku vrchovaté spokojenosti a jsem nadšen, že jsem konečně zase viděl povedený atmosférický film plný stísňujícího prostředí, hudby, pomalu odkrývajícího rozuzlení a občas nějaké té kreatúry! Nedivil bych se kdyby film vznikl podle nějaké hry či naopak, jelikož mnoho "doomovek" je ve stylu tohoto prostředí a atmosféry. Né vždy se však povede podobné náměty zfilmovat tak zručně jako Eden Log. ()

Reklama

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento snímek objevil na seznamu 30 post apokalyptických vizí 21.století ( http://www.quietearth.us/articles/2010/06/20/Visions-of-the-End-30-post-apocalyptic-visions-of-the-21st-Century ), byl jsem docela natěšený. Avšak lze jen říct, že ten film je tak divný, až je tak nějak zvláštně koukatelný. Vzhledem k tomu, že jsem vydržel až do konce, i když jsem se během té hodiny a půl několikrát ujišťoval, jestli to opravdu stojí za to, dávám nakonec 3*. Ale proč? To je težká otázka. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevím jak tohle mám hodnotit, za prvé na to co jsem viděl, neskutečně dlouhě a zmatené. K tomu se vše odehrává jen a jen ve tmě, tak že tam někdo neustále cvaká vypínačem a třese kamerou, tak, že máte mžitky před očima. Kdo přežije půl hodinu, zjistí, že vlastně nic neví o co jde. Pak se trochu začíná aspoň orientovat kdo je kdo, ale po další půl hodině ví to samý co po tý první - to jest kulový. A tak to pokračuje až do konce, kde sice jakýsi pokus o vysvětlení je, ale stejně z toho prd pochopíte. Ano je to ten film, který musíte vidět znova, aby jste ho možná pochopili, jenže silně pochybuju, že na to má někdo chuť znova to podstoupit, já určitě né! Já mám podobný sci-fi filmy rád, ale musí to mít náký smysl, třeba blbý, ale aspoň něco, ale tady nebylo nic. ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Zamýšlel jsem se nad * za nápad, který mne k tomuto filmu přivedl i přes nevalné kritiky uživatelů ČSFD. Možná i tomuto námětu dávám čistokrevný odpad, že mi zabil jeden večer sledování neskutečné blbosti, která si hraje na tajemný film o něčem, co bude divákovi na závěr představeno při šokovaném vzdechu plném překvapení. Ten vzdech nakonec byl, překvapení také, jen ale nad tím, že se nic nestalo a těch 98 minut bylo ale úplně na h... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama