Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám adrenalinová nálož. Takový nářez jsem opravdu nečekal. Brutální a inteligentní vyvražďovačka, která Vám nedá ani na minutku vydechnout. Základ je perfektní rozjezd, to Baby Blues měl od začátku. Závěr je jen lahůdka a být na klučiny místě, tak se asi oběsím. Nevím jestli bych mohl s takovou skutečností žít. Mamince hrábne a začne svoje roztomilé dětičky brutálně vraždit jedno po druhém. Celé tohle je perfektní horor a já mohu jen doporučit. Upřímně musím uznat, že mě nevadilo téměř nic a pro hororového diváka pastva pro oči. Kord, když vidím na začátku "podle skutečné události". Z toho mám ještě větší hrůzu a přidá mi to na fantazii. U tohoto snímku se tomu dá i snadno věřit... 10/10 = 100% ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

''Jsi moje mááma,moje mááma,kterou já mám nadevše rááád......''Opět nepřestávám žasnout jak dnešním děckám (těm co hodnotí toto vysoko musí být 0 až 12 let) stačí jeden idiot(ka) s čímkoli ostrým v ruce,který jde porcovat lidi.A to je všechno.To stačí.????.Tohle bylo fakt otřesné!Totálně ubohá(!!!) režie (režisér tu ani není uvedený a já se nedivím),tv atmosféra podkopávající všechno co jen z tohoto silného tématu může (a že se z toho dalo tolik vytřískat!) a herecké výkony vedle kterých i Petr Rychlý hraje jako Al Pacino.Snad jen typově výborně obsazená Colleen Porch byla ucházející,to se musí nechat.No a tatínkova hláška ''musíš jí dát šanci'' ústila ve výbuch smíchu jako už dlouho ne;DD.Scénaristovi bylo asi taky tak 5 let,protože tohle byla jednoznačně a absolutně bezkonkurenčně nejtupější filmová hláška historie:DD.Ono já se při tom filmu usmíval celou dobu a to bych asi neměl.Obrovské plus je,že to trvalo jen hodinku a čtvrt a já to doporučuju,protože něco tak strašně hloupého a diletantského se prostě jen tak nevidí.Já za to nemůžu,ale já prostě fakt úplně žasnu......''Jsi jak kouzelná vííla,co mi dááváá,chut' se smáát'' ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně ostrá kávička.A ta maminka byla zasraná krávička.Po asi deset minutách oťukávání se jde ostře na věc,a to co se pak děje,no nic pro slabý nervy.Samosebou je to film na jedno použití ,ale šlape to dobře..Vzpomněl sem si při tom na film Děti,to byla taky zasraně sviňská řežba,ale tady to jde podle mě ještě dál,a co je ještě zvrácenější,je to obráceně.Prostě mamince jeblo,a tak si došla pro velkej sekáček.Dobrý,i krátkou stopáž pochválim a myslim že 60% to snese. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době horor, který je hororem. Vyvražďovačka, která ovšem není a priori samoúčelně nechutná a brutální. Má to myšlenku, je tu snaha vystupňovat napětí, existuje tu dobro a zlo a příběh, byť banální. Nechci tímto komentářem uvádět v omyl - ona to není žádná sláva, ale já poslední dobou narážela pod škatulkou hororu na samé nechutnosti a perverznosti, takže díky za starou školu, byť průměrnou. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý horor, který je dobře natočený a hlavně uvěřitelně zahraný. Matka v podání Colleen Porch je doslova na zabití, nesympatická a ten její psychotický stav prožíváte doopravdy s ni. Mladí herci byli rovněž dobře obsazení a jak jsou někdy „mlaďoši“ nepříjemní, tady byl nejstarší syn sympatický (fandil jsem mu). Konec trošku nepovedený, ale budiž. -9/10* ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)
  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama