Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1995. Na Balkáne zúri ozbrojený konflikt. Viktor a Karen pracujú ako mladí lekári pre Medzinárodný Červený kríž. Po siedmich rokoch sa opäť stretnú. Karen, teraz uznávaná expertka v plastickej chirurgii, je šťastne vydatá a má dcéru Kim. Pri lekárskej prehliadke sa zistí, že Kim má nebezpečný nádor. Viktor je medzinárodne uznávaným neurochirurgom a on jediný je schopný zachrániť dievčaťu život. Bol to však práve Viktor, s ktorým mala Karen pred siedmimi rokmi pomer. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné německé drama z lékařského prostředí, které neukázalo nic výrazného, čím by mě oslovilo. Filmu chybí náboj a výraznější zvraty v ději. Připomínalo mi to spíš takové plácani mezi jednotlivými postavi, jak jsme na to zvyklí u přiblblých jihoamerických telenovel. Příběh na mě nezapůsobil ani emočně a ani obsahově. Je pravda, že příběh přinesl sám život (podle skutečné události), ale kdyby se mělo točit o každé kravině, tak by to s filmovým průmyslem šlo pěkně z kopce. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Vcelku kvalitní a dost dobře natočený snímek, poměrně dost dobré herecké výkony i slušný scénář, celkově 3,5*. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Příšerně zahraný německý pokus o citové vydírání. Snímky z lékařského prostředí mám rád a němci se evidentně do nich rádi pouští, ovšem bez valnějšího úspěchu. Jeden slozopudný dětský dialog mi k radosti a emočnímu uspokojení rozhodně nestačí. Toto bylo slaboučké i na TV film. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale mě se to vážně líbilo. Zajímavá zápletka, člověk neměl čas se nudit. Byl sem mile překvapen. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama