Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raději se přestěhovali, ale i v novém domě nemají klid... ďábel bydlí v sousedství. Kanadský thriller podle skutečné události.  Zatímco je Jim na služební cestě, do jeho domu se někdo vloupá. Jeho manželka Laura a dcera Erin jsou doma, přistihnou zloděje a prožijí tak velice traumatický zážitek. Ačkoli se policii násilného zloděje podaří chytit, Laura a Jim se rozhodnou přestěhovat se do domu s moderním bezpečnostním systémem, který stojí v pokojné komunitě s ostrahou. Nejenže nadále čelí nebezpečí ze strany zlodějů, dalším nepřítelem se pro ně stává i navenek přátelská sousedka Janice Riversová. V Janice se probudí nenávist a vražedné sklony v okamžiku, kdy její dcera neuspěje a nedostane se do školního fotbalového týmu, do něhož se dostala Erin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

nunka 

všechny recenze uživatele

Susedské peklo by dokázal natočiť aj priemerne inteligentný primát. Typický neinvenčný televízny thriller, kde hudba naznačuje kedy a koľko sa treba báť a zrzavá susedka je úbohé stelesnenie hrôzy a strachu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu dávam jednu hviezdu čiste z dôvodu Shannon Lawson v role Janice Rivers. To je tak klišéovité a tak neskutočne utrhnuté od reality, že sa človek nemôže ubrániť tomu, aby sa nezačal rehotať na plné kolo. Jej šialenstvo je skoro dokonalé a je to príšerný herecký výkon, ale priniesol mi toľko zábavy, že si tú jednu hviezdičku zaslúži. Najmä keď šteká ako pes. :D ()

Reklama

oskar10001 

všechny recenze uživatele

Keď v noci nemôžeš spať a dávajú tieto nesmierne "kvalitné filmy." Tak ale už keď som začal pozerať, tak som dopozeral. Milá harmonicky fungujúca rodinka. Otec furt na služobných cestách a matka s dcérou doma poslušne z ničoho nič prepadnuté, nič sa im nestane a táto veľká zápletka vyvrcholí presťahovaním sa a totálne uškriekanou susedkou (ďakujem krásne za krásny dabing), ktorá je nesmierne chorá na hlavu. Aby celý film spočíval v tom, že dementnej susedke nevezmú dcéru do futbalového tímu a vaše áno a ona vás chce za to zabiť. Uff. V podstate od prvej chvíle bolo jasné, že suseda nebude v poriadku a ako sa dej vyvíjal (ak sa to tak dá nazvať, že dej), tak bolo vždy jasné, že za tým môže "milovaná suseda," ktorá sa zaháňa s nožom a nakoniec prerazí zábradlie a drbne o poschodie nižšie. #wellwell Jediné plus, ktoré potešilo je vhodný výber herečky pre postavu psycho-susedy. 30% ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Fotbalově založená dcera, blbý manžel, vyděšená manželka a totálně nesnesitelná sousedka. Pravdivý příběh? Možná, ovšem jako film to moc nefunguje. Skutečně se leknete pouze během jediné noční scény v novém domě (když jsou otevřeny dveře a vběhne do nich kočka), jinak se vše dá v pohodě předvídat - hned při prvním setkání se sousedkou vidíte, že je divná; manžel samozřejmě musí odjet do zahraničí a nejde se mu dovolat; kočka se konce filmu nemůže dožít a je jasné, že manželce nikdo z třetí strany nevěří... Všechno vrcholí až v posledních deseti (!) minutách, kdy se sousedka definitivně "zblázní" a jde si to s hlavní hrdinou vyřídit pěkně ručně. A ani tahle část nepřekoná zbytek filmu, působí tak strašně divně, nepřirozeně, přehrávaně. No a závěrečná scéna filmu, kdy se všechno srovná a od hlavní hrdinky se dozvíme, že "Tohle je přeci náš domov!", to je vážně už trochu moc (aneb chci bydlet v domě, kde mě chtěla má sousedka zabít). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Scénář byl inspirován dvěma pravdivými příběhy. (ČSFD)

Reklama

Reklama