Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na planetě Fist Planet se odehrává souboj nazývaný Speedmaster race. Jeho velká odměna láká pilota Travu a jeho mechanika Shinku se účastnit. Jenomže je tu problém - velmi drahé zápisné. Proto se tito dva dlouholetí přátelé odhodlávají k všemožným riskantním akcím, aby na samotné zápisné měli. Jednou z takovýchto akcí je úkol prozkoumání objektu 78 na planetě Fable. Při cestě naráží na dívku Mikuru, která zapomněla svoji minulost. Trava: Fist Planet zaujme originálním a šíleným grafickým a animačním zpracováním od studia MADHOUSE. (Zumongar)

(více)

Recenze (4)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Neprávem zapomenutá OVA se skvěle netradiční animací. Ve světle atypické animace však může být snadno přehlédnut OPRAVDU vynikající voice acting, díky kterému inteligentně vtipné dialogy zejména v prvních dvou epizodách působí naprosto špičkově. Příběh je tu spíš jen do počtu, ale to se u 4x13 min OVA tak trochu očekává, že? Jsem moc rád, že jsem na Travu náhodně u příležitosti vydání Redline narazil. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Trava a Šinkai letí v kosmické lodi. Jejich prací je značkování planet. Cestu si krátí prázdných tlacháním a Trava též čas od času plácne Šinkaie po kebuli. To Šinkaie vždy rozčílí. Jednoho dne narazí na záchranný modul. Je v něm žena. Kočka. Prázdné tlachání dvou týpků je rázem pryč. Nyní prázdně tlachají hned tři. Později vyjde najevo, že je ona žena (Mikiru) víc než kočka. Ještě později dojde k souboji. Nepřehlednému souboji. A pak už je konec. Uf. Jen zajímavé grafické zpracování ve stylu Světového rekordu uchránilo tuto nudu před nižším hodnocením. 3/10 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama