Reklama

Reklama

Několik osadníků na Divokém západě zmizelo záhadně ze svých domovů. Skupinka odvážlivců se je vydává hledat, přestože očekávají problémy s místními obyvateli. Brzy se ale ukáže, že nebezpečí číhá jinde... a všem jde o život! (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Joj, takové směsky mám rád. Čtvrtou hvězdu dosazuji, abych trochu srovnal nespravedlivě nízké hodnocení. Shrneme si to : svěží a originální námět (cituji - "první a jediný představitel nového žánru - horror-western"), překvapivě velmi slušní herci, oku lahodící kamera a tepavá hudba, výborné kostýmy a scénografie, přirozené dialogy se spoustou jemného černého humoru ("They eat soft parts." "Soft parts?? I like my soft parts ... Shit."). Plus opravdu hodně zneklidňující, dusivá atmosféra strachu a beznaděje. Souhlasím s tím, že CGI se nepovedlo a vypadá dost levně, ale masky obstály na výbornou. Sečteno, podtrženo - velmi příjemné překvapení a jeden z nejoriginálnějších horrůrků, které jsem v poslední době viděl. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Lehce nadhodnotím, jelikož mě tento horor, z doby divokého západu, bavil a zasloužil by si lepší hodnocení. Místy celkem drsné, syrové, špinavé. Občas z toho je cítit ta beznaděj hlavních hrdinů. První půlhodina se pro někoho lehce vleče, mně osobně nenudila. Body navíc musím dát i za, pro mě lehce překvapivej, konec. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Snímok síce žiadna veľká pecka nie je, no mňa rozhodne potešil, zvlášť keď som pred ním precivel nejaký nepodarok, tuším Zabudnutý ostrov sa to volalo, či tak akosi, zabudol som, nič sa nedeje. Dej graduje príjemne pomaly, herecké obsadenie na dobrej úrovni, dialógy neprekročili hranice stupidity a hlavne sa tam s nikým nesrali, sympaťák nesympaťák, ideš do hliny. Scénky prestreliek natočené a nastrihané pomerne zručne, dej ťažšie čitateľný (to mi vždy pomastí brucho) a až na tie potvory je finiš výborný. Čo viac chcieť? Dobre, viem, prvú v lote, kto by nechcel, ale aj tak v tomto prípade budem čúrať proti vetru a buchnem 4. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Critters na Divokém západě dávají pořádně zabrat místním osadníkům. Obsazení je sympatické, tedy snad až na Percyho ze Zelené míle. Doug Hutchison má obličej na slizké hajzly a zde si také zase jednoho střihl. A objeví se i nějaký Coffey ("jako kafe, ale psaný jinak":) The Burrowers mají slušný scénář, výbornou hudbu, nabídnou i parádní scény a jako celek rozhodně nenudí, ani neurazí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že je to většinu času taková nehorázná nuda, protože z toho jinak mohl být velice povedený film. Takhle je to jen další v minulosti se odehrávající horor, u něhož jsem málem usnul. Stav vědomí mi udržela pouze zvědavost. Chtěl jsem samozřejmě vidět ta monstra v celé své kráse. Jejich vzhled je jednoznačně povedený, bohužel rozpohybovaná působí už o poznání hůře. No ale i tak jsou The Burrowers každopádně o pomyslný stupínek lepší než nedávný Red Sands. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Novém Mexiku po dobu 22 dní. (Corpsegrinder)
  • Vzhled monster se upravoval a měnil po dobu 3 let. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama