Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Andrew McDonald je čerstvý absolvent veterinární kliniky, který nastupuje do svého prvního zaměstnání na venkovské klinice a musí zdolat mnohem víc překážek než čekal. Nejen, že si musí poradit s pestrou směsicí zvířat, od fretky před bernardýna až po dva koně a jelena, ale navíc si musí získat respekt proslulého šéfa kliniky dr. Gacheta, cynického chirurga dr. Southerna a také pohledné mladé veterinářky Emmy. Přitom se zdá, že jediné co mají společného je láska ke zvířatům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pamätáte si na sympatického kapitána B.J.Hunnicuta, ktorý robil v druhej polovici seriálu "M.A.S.H." parťáka doktorovi Hawkeyemu Pierceovi? Určite ano. Vysoký, vysmiaty chlapík s knírom pod nosom. Hral ho herec Mike Farrell. Od tej doby som ho nevidel v žiadnom inom filme, až teraz po dlhých rokoch v televíznom snímku "Animal Clinic". Ten film nestojí prakticky za nič. Chudobná produkcia, nepodarený scenár, zlá réžia. Potešila ma však Farrellova prítomnosť na tomto projekte. Zahral si znova doktora, šéfa kliniky. Tento krát však nezachraňoval ľudí, ale zvieratá. * ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Takhle katastrofálně dopadlo jedno pondělí, kdy nedávali ale absolutně nic a snad jediným filmem byla Klinika. Jednu hvězdičku dávám za to, že sem čekala, kdy už to konečně bude drama a díky tomu sem v tom viděla něco víc, než to ve skutečnosti bylo. Ale nakonec mi přijde, že je to drama jenom proto, že to je nejširší a nejobecnější pojem, jakým se dá nazvat i takový "nic" jako tohle. Nemělo to hlavu ani patu, děj ubíhal odnikud nikam a skončil překvapivě uprostřed ničeho. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama