Reklama

Reklama

Celtic Woman

všechny plakáty
Hudební
2005, 117 min

Obsahy(1)

Celtic Woman je uskupení mladých talentovaných zpěvaček interpretujících staré irské (keltské), známé muzikálové či filmové písně a světoznámé evergreeny v netradičním jemném stylu. Vzniká tak hudba, která zapůsobí nejen na posluchače Enyi, Clannad, The Chieftans nebo Loreeny McKennitt. Tento v roce 2004 vydaný záznam koncertní show, která se uskutečnila v Helix Center v Dublinu pod patronací nezávislého hudebního vydavatelství Celtic Collections, představí čtyři "zakládající" (uskupení se rozrůstá) členky Celtic Woman - Lisu Kelly, Orlu Fallon, Méav Ní Mhaolchatha a Chloë Agnew - spolu s houslistkou Meireád Nesbitt a komorním orchestrem.

Seznam skladeb:
Last Rose Of Summer
Walking In The Air
May It Be
Isle Of Inisfree
Danny Boy
One World
Ave Maria
Send Me A Song
Siuil A Run (Walk My Love)
Orinoco Flow
Someday
She Moved Thru´ The Fair
Nella Fantasia
The Butterfly
Harry´s Game
The Soft Goodbye
You Raise Me Up (Wujtek)

(více)

Recenze (3)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Hudba – prostá, čistá, étericky krásná v pravém významu toho slova – je za pět (vrcholem pro mě vokální harmonie v Bernsteinově Somewhere, znějící jak z nejlepších časů Singers Unlimited); nabubřelé, tvrdé, přebarvičkované a přesvícené vizuální zpracování, které tu čistotu a éteričnost válcuje na bezduchou placičku, je málem na odpad. Vážně bych za muziku rád dal aspoň za čtyři, ale kvůli obrázkům to nejde. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Seskupení Celtic Woman vás dostane hlavně svým úžasným rozpoložením hlasů a skvělou instrumentálkou, to vše pod širým nebem. Co víc si přát? Snad jen být tam! ()

Reklama

Reklama