Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemálo kokotinka. Ačkoliv má film velmi krátkou stopáž, tak jsem měl opravdu problém ho dokoukat. Hrozná nuda bez sebemenší špetky napětí. Plno hrozně špatných herců. Pravda, občas přijde nějaká vraždička, ale to je vše. Samozřejmě přijde očekávaný odpor hlavní hrdinky, ze které se stane pomstichtivý superzabiják. Za mě prostě jednoznačný odpad. Amatérské až hrůza. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale co, já ten plnej dám. Docela se divím chladnějšímu přijetí od některých jedinců, protože podle mě je to vedle WT2 a Frontiers jeden z nejlepší novodobějších hixpoloitationů. Dva mladé páry putují kamsi lesem, přičemž stihnout na benzině nasrat pár vidláků, kteří si je zanedlouho dost nechutně podají. Brutální, nalítostné, bez blbých otázek nebo okecávání, aneb kravá lesní hra na kočku a myš. Značka - pro silnější povahy, které mají už něco nakoukané. V rámci žánru 90%. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne nedomyslený film, tu nič nebolo z kostolným poriadkom. Postavy sa chovali ako totálny primitívi, celé spracovanie bolo strašne neoriginálne. Z tejto lesnej maškarády nie som vobec nadšený, ale to sa mi ani nemôže nikto čudovať, keď film nič nové neponúka, stále len ta všedná slasharovská (nezaujímavá) linka, ktorá po čase omrzí a tu omrzela veľmi skoro. Kto môže uveriť rozprávočke, že skúsených lovcov preserie jedna vyfintená blondína. Za dve veci sa oplatí pozrieť tento film a to za efektivitu vražd, ktorá mala svoje čaro a za atmosféru, ktorá v tomto filme mala svoje uplatnenie. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Místy je to docela slušně brutal. Na pomezí lesního slasheru a syrovýho hixploitaion. Z Norska chodí samý kvalitky a tohle není výjimka. Banda mladejch, lesy, buran magoři s nožema a flintama, dobrá atmosféra, všechno klape správně jak má. Level násilí je tady celkej slušně povolenej, záběry typu ustřelenej nárt nebo vyvrhování střev vypovídají za vše. Bandička našich hrdinů tentokrát nejsou takoví pohodáři jako v dalším aktuálním norským masakru Fritt Vilt, hádají se, nemají se zas tolik rádi, jsou uhádaní, arogantní atd., ale jakmile začnou být pronásledovaní tak se hned sympatie obracejí na jejich stranu. Slušnej standard z krásné země. 8/10 ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Zavítá-li ve filmech měšťák do přírody, je z toho horor (Eden Lake, Deliverance), zavítá-li naopak venkovan do města, je z toho komedie (Krokodýl Dundee, Nástrahy velkoměsta). Ale proč tomu tak je, proč tomu není například obráceně? A když už musí být zachován výchozí model, proč není úvodní dvacetiminutovka věnována představení zálesáků, do jejichž rajónu vrazí nevycválaná partička z města? Evidentně proto, že v éře masového turismu a velkopanského vztahu k přírodě, kterou mnozí z nás považují za zásobárnu potravin, energie a zábavy, je poslední zvíře-venkovan, které zatím nepodlehlo, nepříjemnou anomálií. Soustředění filmových studií, dnes bychom řekli spíše clearingových bank, a obrovitých továren vyrábějících filmy do měst dosti jasně napovídá, kdo a z jakých pozic filmové příběhy vlastně vypráví. Scénáristé, producenti, režiséři ad., ti všichni se rekrutují z velkých měst. Zjednodušující a zpátečnický pohled kinematografie je pak daný i tím, jaké postavy v příběhu sleduje a favorizuje kamera. To si jako jeden z mála uvědomil Rob Zombie, který ve svém diptychu Dům tisíce mrtvol a Vyvrženci pekla schéma hixploitationu dodržel, ale oba své filmy odvyprávěl očima padouchů – pro něž je příznačné ono werfelovské „ne vrah, zavražděný je vinen“. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama