Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Norský Pach krve bez incestního pozadí, i když v těchto venkovských končinách člověk nikdy neví.. Rovdyr (Dravci) nevnáší do žánru prakticky žádný osobní vklad, kamerový filtr působí jako by nedávno poblíž explodoval vulkán a pokud vám nestačí k satisfakci krátký záběr na vyhřezlá střeva a rozstřelený kotník, musíte se smířit s tím, že jediný nadstandard přináší hudba se zvukem (ruchy, šumy, či lesní roh jako předzvěst honu ve vidlácké leči).. Shadwellova výstižná teze tentokrát pochopitelná i pro širší čtenářskou obec, ale co třeba takový seriál Chalupáři? Ustřelil snad někdo z místních buranů panu Humlovi hlavu brokovnicí s upilovanou hlavní? Nebo ho Bohouš Císař análně zprznil před orchestrionem a pak mu loveckým nožem vyndal útroby? Kdepak, není to vždy pravidlem… ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rovdyr je profesionálna práca kdesi na pomedzí slasheru a exploitation. I keď neprichádza s ničím vyložene novým, "buranskú" tématiku spracováva veľmi dobre. Kamera neuhýba pred gore, herecké výkony sú veľmi slušné a utrpenie uveriteľné. Dobré je aj to, že sa film nepokúša všetko polopatisticky vysvetliť, skvelé sú zábery na "loviacich" buranov len do výšky trupu. Pochváliť možno aj "hudbu", temné dunenie, ktoré skvelo stupňovalo napätie. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nelítostná řežba z norských lesů, ve kterých vesničtí nimrodi nahánějí skupinku hipíků. Záběry jsou dostatečně krvavé, stopáž řádně krátká, do toho jedna echtovní blonďatá Norka.........já jsem spokojen. A když se koukám na podobné nízkorozpočtové záležitosti ze Skandinávie, tak se ptám, proč ne my? 75% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tedy pěkné zklamání. Od Norů jsem nečekal žádné zázraky ale dostal jsem stejně dost málo, syrovost a celkové vyznění filmů je fajn ale co zbytek? Vždyť se tam děsně dlouho nic neděje a pak začne hon, který je ale děsně zdlouhavý. Smrti nejsou vůbec nápadité a jsou celkem nudné. Klišé střídá klišé, a divák jen kouká na hodinky. Co ale musím pochválit je výborná hudba která byla asi jedinou věcí co mě opravdu dostala a krásné prostředí lesů. A to je asi tak vše zbytek je nuda plná zbytečných klišé. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

tak na pokud by misto tech akteru nataceni,byli naplace skutecni herci,tak by hodnoceni bylo jiste jeste lepsi!Vykony lovcu me neustale pripominali nase stare dobre ceske myslivce s Chocking hazardu.Jinak pribeh neprinasi celkem nic noveho,prakticky se o pozadi toho vseho nic nedovime,ale film ma spad,krvavych zaberu dost,celkem uchazejicich!Alespon neco neamerickeho 50% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama