Reklama

Reklama

Tři přátelé, tři policisté, tři příběhy. Strhující drama z prostředí newyorského policejního sboru, jež realistickým způsobem zachycuje, jak jednoduché je překročit hranici oddělující od sebe muže na straně zákona a zločinu. Každodenní povinnosti řadových policistů ve městě, které nikdy nespí a nedovolí usnout ani divákům v kině. Režisér Antoine Fuqua (Training Day) opět dokázal nevšedním, a přesto drsně realistickým, způsobem zachytit život strážců zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak zbytečně natahované, tak mě to možná i baví, ale v tomhle případě jsem měl prostě pocit, že přede mnou defiluje spousta postav, kdy pouze z té, kterou hrál Richard Gere, jsem měl pocit, že je opravdu zajímavá. Závěrečný masakr je celkem cool, ale to je tak trochu všechno. Výborní herci v průměrném až podprůměrném filmu. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Prekvapive velmi dobry film - obycejny, nevycnivajici z rady, presto jedinecny. Clovek ceka rutinni zalezitost a taky se to za ni po celou dobu sledovani vydava, ale na konci se dostavi ten "wtf" feeling. Na 5 hvezd to neni, revoluce se nekona, ale skvely filmovy zazitek ano. Ethan Hawke i Richard Gere FTW. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Brooklyn´s Finest nie je zrovna upgreadom Training Day, ale ako slušný sequel je pozerateľný. Etán Propán Bután Havke zvládol svoju postavu úplne bravúrne a Ričŕd zvaný Gere len potvrdil fakt, že aj s malým šašom sa dá zahrať veľká úloha. Ďalšie postavy vám síce psychosomatický šok nespôsobia, no dokážu, že Brooklyn je „stoka“, v ktorej žiť by ste nechceli. (Len či netrepem...) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

V Brooklyne sú tí najtolerantnejší susedia na svete. Môžete v ich baráku strielať drogových dílerov koľko chcete a oni vôbec nechytia paniku, ani nezavolajú políciu. Zistil to aj Ethan Hawke, ktorého postava celý film vykopáva dvere na negerských všivavých bytoch a strieľa všetko, čo sa hýbe v túžbe po kúpe nového domu. Ďalší policajt to má obligátne "tejden do penze", hráme sa na "znudenýho a zlého poldu a nasratých negrov s řetezema vokolo krku", lenže ja neviem, či už starnem, ale akosi ma to už prestáva baviť. A to ma pred pár rokmi chytila napríklad aj taká priemerná Hrdosť a sláva a to nehovorím o Fuquových ostatných policajných filmoch. Záverečné minúty výsledný dojem upravujú a musím nakoniec konštatovať, že film je to vcelku ambiciózny a kvalitný, ale chytil ma hlavne brooklynským geniusom loci, to, " vo co tu kurva šlo", mi bolo tak trochu "u prdele". ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Brooklynská mozaika plná skvělých herců. Hawk znovu nezklamal, stejně tak Don Cheandle, Snipes svým výkonem překvapil - dejte mu někdo pořádnou šanci pořád na to má - no a Richard Gere? Nevím co ho vedlo k tomu, aby vzal takovouhle roli, ale byl vážně vynikající. Příběhově se jedná více méně o standart (jako by vypadl ze světa GTA IV), který se snaží místy působit zbytečně moc drsně. Zoufalství a beznaděj se mu však daří zachytit dokonale. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Tango (Don Cheadle) na střeše budovy chytne gangstera a namíří na něj zbraň, drží mu jí přímo u krku. V záběru z jiného je však zbraň o mnoho dál. (TheDave)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 270krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Reklama

Reklama