Reklama

Reklama

Hřmění divadla Sklep

(divadelní záznam)

Obsahy(1)

Jedná se o část záznamu legendárního představení kultovního souboru Divadla Sklep. Autoři se rozhodli udělat parodii na televizní pořad „Katovna", ve které se věnují kritické analýze Bible. V představení nebudou chybět ale ani písničky, skeče a především typický humor. (Česká televize)

Recenze (99)

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Možná už labutí píseň televizních představení z divadla Sklep. Pokud to bylo rozloučení, pak bylo důstojné. Důstojné a doprovázené hurónským smíchem při nadčasové parodii a geniálním rozboru Bible. I kdyby nevytvořili nic jiného, tak za tuto scénku stejně všichni přijdou do hereckého nebe komiků. 5* a všechny se lesknou!         PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: Budeme vostřejší? Můžeme bejt vostřejší, může to bejt i vyhrocený, ale pak zklidnit a věcně.... Já bych si docela skákal do řeči. I tak může vypadat džentlmenská dohoda yntelechtuánů před tím, než se do sebe pustí. Slova neslova. Pro dámičky i hošíky, tohle je lahůdka, co mají mazlíčci rádi. Doporučuji.          HLÁŠKA:ZVUKAŘ!!! Tohle není pořad pro neslyšící.. a pak Džek Džak řekl fuck a řídí náaklaďáaak ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Bravurně vyvedená parodie nejsvatějšího ze svatých - Bible. Kdo vedle Monty Pythonů si může dovolit a zároveň dokáže se navést do zapovězených a řekl bych nedotknutelných vod? Někdo vtipný a zároveň inteligentní, který na sebe neupozorňuje (tj. není trapný). Ano, divadlo Sklep. Hoši moji zlatí, skouleli jste to náramně. A to nejsem nijak dotčen shozením Katovny, kterou jsem měl ve své době docela rád. Mohlo by vzniknout více "dílů" téhle talkshow, klidně o dost delších, milí fanoušci basketbalu by jistě tu újmu přečkali ve zdraví :) ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nejlepší záznam divadelního představení, zřejmě z toho nejoriginálnějšího divadla. Z divadla Sklep. Bylo jen pár okamžiků, kdy jsem se nesmál nebo alespoň neusmíval. Speciální pochvalu si zaslouží Jaiří Macháček a i Tomáš Hanák, kteří jakmile otevřeli pusu, už to znělo jako vtip. "Odborné" hodnocení Bible považuji za jednu z nejoriginálnějších a nejvtipnějších scén, jakou jsem kdy viděl. "Ještě než mi skočíte do řeči, chtěl bych říct..." ()

Helmutek 

všechny recenze uživatele

Hřmění za mě prakticky neni co vytknout, to pásmo snad nemá slabší místa. Pro mě jeden z jasnejch sklepáckejch vrcholů. Taneček na "Cantina Band" je jedna z nejvíc WTF věcí, co znám (v tom nejlepšim slova smyslu) a Macháček jako westernovej kamioňák je parádní, i tak si ale poslední skeč stavim ještě o stupínek vejš než zbytek (čímž chci vyzvednout Katovnu, ne shazovat nic z toho před ní): Takovou koncentraci odkazů, hlášek, nápadů, absurdit a skvělejch písniček, to se fakt jen tak nevidí - a mezi českejma věcma už vůbec ne. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným recenzetům (kteří zato následně zaplatili životem), že mě upozornili na Novinku na našich knihkupeckých pultech. A tak i já jsem mohl jít obratem koupit tuto žhavou věc. Po dočtení stále přemýšlím, zda-li i Sekora bude stát zato. R.I.P. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama