Reklama

Reklama

Little DJ: Čiisa na koi no monogatari

  • Japonsko Little DJ 小さな恋の物語 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dej filmu je zasadený do roku 1977 a odohráva sa v nemocnici Hokkaido. Little DJ je príbeh malého chlapca menom Taro (Ryonosuke Kamiki), ktorý preberá rozhlasovú stanicu za riaditeľa nemocnice. Zamestnancom a pacientom v nemocnici sa Taro rýchlo zapáči, 13-ročné dievča menom Tamaki (Mayuko Fukuda) nevynímajúc. Po ich zblížení sa jeho stav krvi, kvôli ktorému sa dostal do nemocnice, zhorší a jeho noví priatelia sú nútení sa vyrovnať s jeho rapídne podlomujúcim sa zdravím. (nessbeal)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

hunty 

všechny recenze uživatele

Tamaki (Ryoko .. bohužel se ukáže jen na zlomek stopáže) má práci v rádiu, ale tahle sekvence se brzy utne a příběh se vrací do jejího dětství, kde v nemocnici potkává Tarou, na něhož je film zaměřen. Ta romantika je tam dost jemně, spíš bych to viděl na klidný drama. Příjemný, dobře zahraný, pomalý... prostě japonský film. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Někdo ten talent prostě má, zamilovala jsem se do Kamikiho hereckého umění. Strašně moc. Tenhle film je ho plný. Ale je také dlouhý (působí tak), pomalý a smutný. I přes délku jsem si film užila a určitě doporučím všem, kterým nebude líto obětovat hodinu a tři čtvrtě malému chlapci, který chce být hlasatelem v radiu. Příjemně hřejivý film. Titulky. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama