Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezbranná rodina musí na horském výletě čelit smrtícímu přírodnímu živlu. Ještě větším ohrožením je však pro ni psychopat D. Hasselhoff. Dobrodruh Snyder se pustil do podezřelého obchodu s pašovanými diamanty. Navíc se rozhodl podvést parťáka, a tak zastřelil pilota a vyskočil z letadla, jímž spolu cestovali do Kanady. Stroj narazil do horského svahu a spustil lavinu. Tuny sněhu zavalily chatu, kde trávil prázdniny Brian Campbell s dětmi. Když se otci nepodařilo spojit se světem vysílačkou, začali se prokopávat. Poblíž domu našli napůl zmrzlého Snydera, a protože neměli tušení, co je zač, zachránili ho. Snyder je krmí smyšlenými historkami, postupně si získává náklonnost všech a prosadí, aby kopali tunel tím směrem, kde podle něj leží batoh s drahokamy. Jenomže Max najde jeho pistoli a rodině rázem jde o holý život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

5150 

všechny recenze uživatele

30%.. Scénář je špatný, jak se dalo čekat, ale příběh docela drží pohromadě a dá se na něj koukat. Speciální efekty jsou napohled laciné, ale nevadí, protože všechno zachraňuje jediný herec. Ano, David Hasselhoff v roli záporáka je kouzelný a hlavně jeho postava spolehlivě pobaví. Verdikt - řadový televizní thriller, který si na nic nehraje a to se cení.. Stopáž je pouze okolo 90 minut. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Takovýhle jednoduchý příběh by měl mít propracovaný scénář plný psychologie, tísnivou atmosféru a v roli záporáka charismatického herce. Tenhle film nemá ani jedno. Scénář je plytký, nudný a plný blbostí, atmosféra je nulová a prakticky by vám bylo jedno kdyby tam všichni pomřeli a co se týče záporáka....no kdy měl Hasselhoff nějaké charisma. Prostě ho hraje jako naštvaného "Miče Bjůkenena" a to stačí ()

Reklama

maxxxim odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film nie je natočený podľa skutočných udalostí, pretože to by ani nebolo možné, ale čo skutočné je, že Lavína je legálnou definíciou odpadu. Čoho všetkého sú schopní ľudia, keď ide o pána zeleného násobeného státisícmi, nie je snáď ani možné. Brčkavý idol dáva jeden bonbónik za druhým. Na vysvetlenie nám poslúži jedna z mnohých scén, ktorá vám určite nedá spať. Na samotnom začiatku je jedna obrovská nuda, potom nasleduje ďalšia, až sa dostávame k samotnému jadru deja. Rodinka z veľkomesta ide na dovolenku do hôr, to určite poznáte znudení frackovia a obetaví rodičia, ktorí si našli 15 minút zo svojho zrýchleného času aj na svoje ratolesti. No, ich oddych dlho nepotrvá, keďže na kopci oproti chate sa strhla lavína, ktorá so sebou prinesie vražedné vecičky. Na ich vrchole stojí kudrlinkový maniak, ktorého lavína pojala za svojho. Kolmý štart, zrýchlenie z nuly na sto za 1,3 sekundy a hlavička do rodinného krbu v spomínanej chate, potom už len hustý kúdeľ dymu a spriatelenie sa s rodinkou. Čo čert nechcel lavína, ktorá sa strhla v úplne inom pohorí, skončila v chate aj s oným Snyderom (pozri obsah k "filmu", ale ak ťa to má riadne znudiť, tak to ani nečítaj). Rodinka neváha ani sekundu a snaží sa čo najrýchlejšie vyhrabať spod snehu. Ako tak hrabú, narazia na Tutanchamóna resp. sivého Snydera, ktorý ako sa zdá, trochu premrzol. Snaha zachrániť život sa zdarila, Snyder leží na stole nehybne asi tri minúty, ale odrazu si sadne do pravého uhla za hlučného povzdychu gorily, zapýta si snickersku a zase môže existovať ako predtým. Potom nasleduje už len zopár slabých dialógov, pár rád do života od skúseného horského vlka, kopance, škutovanie, prekáračky najhrubšieho zrna a túžobne očakávaný koniec. To je filmik do každej rodiny. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bezbranná rodina musí na horském výletě čelit smrtícímu přírodnímu živlu. Větším ohrožením je však pro ni psychopat Snyder, který po podrazu na svém partnerovi zastřelí pilota a vyskočí z letadla směřujícího do Kanady. Letadlo narazí do horského svahu a spustí lavinu. Sníh zavalí chatu, kde tráví prázdniny rodina, které se nedaří spojit se vysílačkou s okolním světem. Poblíž domu najdou napůl zmrzlého Snydera, a protože nemají tušení, co je zač, zachrání ho a od té doby začíná pro rodinu hotové peklo. David Hasselhoff se zde prezentuje tentokrát v záporné roli a i když je trochu křečovitý jako vždy, dá se to akceptovat a film jako takový vlastně taky. Sice nenabízí nic převratného, ale nenudí a dá se v pohodě přežít. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo bez atmosférická nuda, kterou by nezachránilo ani kdyby místo Davida hrála Pamela. Mnoho zbytečný filmů vzniklo a modlili se, aby aspoň jedna malá hvězdička v hereckém obsazení z filmu udělala žádané zboží. Rozhodli se bohužel pro špatnou hvězdičku, špatného režiséra, námět, scénář... apod. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama