Reklama

Reklama

Curt Taylor, hlavní hrdina této romantické komedie, je profesionální podvodník a musí do čtrnácti dnů splatit dluh 35 000 dolarů gangsteru Drexlerovi. Rozhodne se proto okrást bohatou a krásnou herečku Cartier Randovou. Když se s ní ale seznámí, zamiluje se do ní a nechce provést připravovanou loupež. Peníze ale někde sehnat musí... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (3)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naivní a sladká komedie, jenž nijak nenadchne, ale ani neurazí. Joan nádherná, David snesitelný.Průměrná záležitost. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

No, kdyby nehodnotili různí Drsani a další, co film neviděli, asi bude stěží v červených číslech. Poměrně unylá krimi komedie s romantickým odérem, jejíž příjemné béčkové obsazení napovídá, že nic extra nebude. Bohužel to není ani nijak nablble zábavné, protože film je řemeslně docela zvládnutý a až na plavčíka tu nejsou ani úplně mizerní herci. Takhle je to spíš zbytečnost. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kudrnáč a bába z Dynastie. První pohled. Na druhý místy vtipná komedie se strašným, ale opravdu strašným vyvrcholením s letadly. Ačkoliv jsem se nezbavil pocitu, že Joan je asi o třicet let starší, docela jim to sedělo. Telly Savalas jako mafián k smíchu. Vladimír Brabec namluvil asi šedesát postav, mladý Mahdal na Hajzlhofa náhodou docela slušný, v režii Marie Fronkové už z časů, kdy šel rozpočet asi na setinu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama