Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto napínavém thrilleru se FBI spojí s okresními veliteli policie, aby dopadla uprchlého sociopata Jamese Bennetta, který je pachatelem řady pečlivě naplánovaných vražd. Aby to nebylo tak jednoduché, dozvědí se, že Bennett směřuje do svého domova z dětství, kde nyní skupina vysokoškoláků v rámci přípravy na diplomovou práci studuje jeho životní podmínky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Pelidor 

všechny recenze uživatele

To ani horor nebyl, to tak možná ten scénář ,plný nelogických nesmyslů. Ačkoliv k tomuto typu filmu to tak nějak patří. Parta mladých lidí ,odlehlá chata ( sice bez signálu ,ale dá se tam stahovat porno ) a psychouš ( ten byl ovšem dokonalý) a to všechno se rovná taková tradiční vybíjená. Jo ,tak mě napadá ,že se po cestě nestavili na benzínku. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

HODNĚ SPOILERŮ: Hloupý "horor". Moc jsem nepochopil, proč to někdo natočil. S. W. Mitchell je pro role psychopatů skvělý, ale tady nedostal ani trochu prostoru. Škoda. Skupina lidí fajná, ale dyť prostě každý jen zmizel a pak se objevili mrtví. Chudé, pokud so to má říkat horor. Zamrazilo mě jen jednou, a to, když ta kočka zahlédla toho magora a on se jen tak koukal. To bylo dobré, jinak nulové napětí. * navíc za moji krásku A. Olivo. Ukázala tak akorát, co se mi na ní líbí. Škoda, že hrála takovou krávu, ale to je fuk, moc jí seklo! Zbytek lidí celkem slabota. Závěr dobrý, ale celkový výsledek hodně slabý... Zbytečný a absolutně nezvládnutý film. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Smrtící kruh“ má detektivní případ, který by nemusel být vyloženě špatný, on takový vlastně není, ale to jek je podaný, jak je vyšetřovaný, to všechno vede k tomu, že je to prostě nuda, kterou nic nevytrhne. Ani nahé holky, ani nějaké to zabíjení, ani odhalení tajemství, které je s případem spojeno. Snadno zapomenutelný film, který nestojí za pozornost, pokud si vybíráte. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

To zase bolo, jeden neskutočne nezaujímavý horor. Vlastne sa jedná o obyčajnú vyvražďovačku na tému teenageri verzus masový vrah. Atmosféra nulová, napätie žiadne a herecké výkony úplná pohroma. Najviac ma však vytáčala emancipovaná agentka FBI, ktorá všade bola a všetko videla, takže keď začala chrliť jedno múdro za druhým, až sa mi točila hlava. Zachrániť to mohli už iba kvalitné vraždy, ale aj tie boli suché ako Sahara. Jediné malé plus vidím vo výbere zabijaka, ktorému som ako jedinému držal palce, nech už čím skôr všetkých zamorduje a bude svätý pokoj. ()

Eldrick odpad!

všechny recenze uživatele

America Olivo je sice hezká matrace, ale tady nic moc neukáže. Navíc se tahle amatérská sračka ani nedá nazvat filmem, natož slasherem. A toho retarda z PRISON BREAKu snad nemohli myslet vážně jako zabijáka. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama