Reklama

Reklama

V neveľmi vzdialenej budúcnosti sú zakázané všetky zbrane a zločincov na dobu ich trestu hibernujú. Keď začnú v uliciach mesta vystrájať ozbrojení gauneri, na pomoc povolajú nekompromisného strážcu zákona Michaela Knighta (DAVID HASSELHOFF), ktorého verným pomocníkom je umelou inteligenciou disponujúci čierny Pontiac nazývaný K.I.T.T. Vyjde však najavo, že auto bolo deaktivované. Podarí sa ho uviesť znovu do prevádzky a spolu s Mikeom zločincov eliminovať a navrátiť pokoj do ulíc? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rečnícka otázka na úvod: "Môže existovať "na plátne" odpornejší a nesympatickejší zjav ako David Hasselholf"??? Zodpovedanie tejto zapeklitej filozofickej otázky nechám na každom z vás...Knight Rider 2000 je kinematograficky- masochistická delikateska, zvlášť so slovenským dabingom, ktorý zabije aj tie posledné svetlé okamžiky. * len ako spomienka na seriál, inak bŕŕŕŕ ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo neštěstí devadesátek. Všichni vyhlíželi k roku 2000 a každý měl pocit, že musí přispět. Proto ironický Pontiac Firebird byl nahrazen v té době posledním konceptem Pontiac Banshee (jako vize budoucnosti nového tisíciletí). To, že ten koncept je hnus, je jedna věc. Ale to, že ho automobilka odmítla půjčit pro natáčení, byla už zoufalost. Takže 3/4 filmu je KITT jako Chevrolet Bell Air (57). A ke konci je to “překapotovaný” Dodge Stealth, aby vypadal jako výše zmíněný koncept od Pontiacu. A to jsem se ani nedostal k tomu jak příšerný film to je. Jedna hvězdička ze soucitu a nostalgie. ()

Reklama

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát pár hvězd ani z nostalgie, leda by tam byl pravý, původní KITT v černém obalu. To bych byl i štědřejší, ale takhle? Když pominu tragický český dabing, za kterej amíci nemůžou , ve filmu nebylo nic, co by stálo za řeč. David si v mezičase odběhnul z natáčení pobřežní hlídky a pustil se tohoto úžasného projektu, ale nepovedlo se to ani jemu, ani tvůrcům. Odpad jak vyšitej ()

Fondak odpad!

všechny recenze uživatele

No tak na tohle "dílo" se asi musel režisér pěkně zhulit. Netvrdím, že původní seriál byl z dnešního pohledu nějaký zázrak, ale moje generace na něm vyrostla. Schválně zavzpomínejte. Kdo z nás doma neměl model černýho Trans-ama? Ale tenhle pokus o pokračování mi přijde jako výsměch a parodie. Trans-am nahradil nějakej nepovedenej Ford Probe (sice stejně jako origoš pochází z dílny Jaye Ohrberga, ale dle mého se mu moc nepovedl), příběh bez valného děje a největší úlet si nechali nakonec. Ukázali nám milovníkům Kittových smyků a driftů jak jeho nástupce Kift hrabe předníma kolama! Nemůžu hodnotit jinak než odpad!!!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Červené auto K.I.F.T: (Knight Industries Four Thousand) bylo přemaskovaný Dodge Stealth a mělo poměrně zajímavý osud. Auta byla vyrobena dvě. Jedno tvůrci nakonec přeřízli napůl, aby mohli natočit záběry z interiéru. Druhé si pak zahrálo v několika dalších filmech a seriálech: Chips se vrací (1998), Černý škorpión (1995), nebo třeba Power Rangers Time force (od r. 2001). V posledně zmiňovaném ho přebarvili na černo-bílo a ztvárňovalo futiristické policejní auto ve dvou epizodách. Nakonec se objevil ve sci-fi seriálu Scare Tactics (od r. 2003), kde s ním dokonce projeli zdí. V roce 2009 se auto vydražilo na eBayi, už značně zbědované. Koupil ho sběratel filmových aut Bob Moseley a vozidlo od té doby čeká na renovaci. (Stejšn)
  • Film mal byť úvodnou časťou nového seriálu, v ktorom si hlavné úlohy mali zahrať Susan Norman a Carmen Argenziano. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama