Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morrison je obchodník, který lítá za obchodem a při jedné cestě v letadle se seznámí s Royem, prodejcem diamantů. Po přistání v odpočivárně potká neodolatelnou krásku Vicky, s kterou prožije vášnivé chvíle. Když se Dan vrátí zpátky na letiště, zjistí, že jeho let odložili a opět potká Roye. Při společné večeři se nečekaně objeví Rayova manželka:a je to právě ona krásná Vicky. Roy je velmi žárlivý muž, který by po odhalení nevěry své ženy zabil ji i jejího milence. Dan se tak ocitá v nepříjemné situaci. Skryté napětí roste a Dan zjišťuje, jak nebezpečný může Roy opravdu být. Co však neví je, že někdo manipuluje s jeho životem - a ten někdo rozehrál vražedné spiknutí, ve kterém jde o diamanty a neodolatelnou vášeň, a které může mít nebezpečný konec... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Denny 

všechny recenze uživatele

D.Hasselhoff by se měl asi držet Pobřežní hlídky,protože jinak nic moc. Tenhle akční film, ve kterém na něho udělala podraz jeho filmová manželka a on nakonec ty diamanty stejně shrábl, je poněkud překombinovaný. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Už je to dlouho co jsem to viděl, ale i když nemám rád Davida Hasselhoffa, tak tohle bylo docela povedené a originální. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

David Hasselhoff nikdy nebyl a zřejmě už nebude bůhvíjaký herec, ale má celkem jméno, takže v takovýchto filmech najde uplatnění vždycky. Moc se mi však líbil výkon Gregga Henryho, který padoucha zahrál skvěle a některé jeho hlášky byly top kvalita. Hlavně díky němu se NOC DIAMANTŮ dala koukat, ale škoda toho vykonstruovaného konce. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Výborný Thriller o vražde diamantoch a odhalení, film s dobrou atmosférou, dejom ale aj hudbou. Škoda, že je tak slabo Podceneny hodnotením, zaslúžil by si oveľa vyššie ohodnotenie bez ohľadu na jeho vydavateľa Zaslúžených 4* ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama