Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Na to jaká pověst tuto komedii provází, je to dost velká slabota. Obsazení nic moc, herectví ještě horší, gagů spoustu, ale vlastně si už po půlhodině nepamatuju žádný konkrétně a moc jsem se nesmál. Nejhorší je naprostá neoriginalita, polovinu už jste viděli a druhá je jen lehce upravená variace na ty nejprofláklejší vtipy. Na druhou stranu, Salmon je hezká (ač jednorozměrná) postava a míra nechutnosti je v rámci mezí a vkusu. Každopádně bych se vyvaroval očekávání a příliš nevnímal nadšené komentáře, je to slabý průměr, který překoná i nepovedený díl Comebacku. Salmon je bývalý boxerský šampion a potřebuje ve své restauraci za večer nutně vydělat 20000, je na jeho zaměstnancích, aby to dokázali... 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne dobrý nápad, ale potenciál ostal nevyužitý. Partička čašníkov súťaží o to, kto najviac za večer zarobí. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli, ale je pravda, že v iných snímkach mám týchto ľudí rád. Respektíve v iných komédiách. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo v skutku vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nevtipné a celkovo to bolo jedno veľké sklamanie. Ja som sa viacmenej len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu sa veľmi nepredviedol a jeho ostatné snímky by som bral už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by ju pozdvihlo. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Slammin Salmon je príšerný komediálny úlet. Nech to znie akokoľvek divne, tak nejak som sa cítila aj ja, keď výborné scénky striedali stupidné a stupidnejšie a po nich prišla stupidita a trápnosť na druhú a tak sa to miesilo od začiatku do konca. M.C. Duncana mi paradoxne najmenej lahodil so všetkých zúčastnených, škoda. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Vyloženě skvělé to nebylo, ale zlé též ne. Některé scénky jsou doopravdy nesmírně vtipné, bohužel jde ale pouze o pár útržků z celého filmu. Jakožto oddychovka, kdy chcete vypnout se to ale hodí báječně, přirovnal bych to k slabšímu odvárku Hele kámo, kdo tu vaří. Skvěle se povedla postava Nutse, též velice potěšila přítomnost Cobie Smulders. Klasický průměr (Viděno: 04.09.2010) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Buranská totálne bezmozgová zábavka, ktorú si všetci zúčastnení úžívajú do sýtosti, otázne je, ako sa k tomu postaví divák. "Serióznejšie" vtípky (...ehm) striedajú dementné momenty+ nejaký ten fekálny vtípek k tomu...Každopádne od postáv, po dej a humor je všetko tak "over the edge", že som sa skrátka bavil celú dobu.. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama