Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent David Hasselhoff je povolán do služby, aby zlikvidoval teroristickou skupinu Hydra, která má v plánu zničit Manhattan nebezpečným virem... (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se nedívejte ledaže nutně potřebujete klistýr. Hajzlhroch coby dementní, jednooký a téměr zcela šílený akční superhrdina rozsévá smrt mezi řady nepřátel, podporován protiteroristickou organizací Štít. Za neustálého drsného žvýkání ucintaného doutníku (který pochopitelně za celý film nedokouří) blije nechutnou směs trapných, imbecilních hlášek, jimiž jasně deklaruje divákovu smrt. Příběh je žádný a zbytek herců je snad ještě horší. PROČ!!! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Sledovat dobré filmy je snadné. ... Jednu hvězdu dávám za kožené kalhoty Furyho parťačky Val ... Představitelka Viper vypadá a hlavně hraje jako kdyby utekla z porno filmu. ... Našlo se tu hodně nechtěně vtipných momentů, ale na to, aby se z toho stalo moje guilty pleasure je to zatraceně málo ... Docela jsem byl překvapanej, že je to z roku 1998. Vypadá to, jako kdyby to vzniklo o deset let dřív. ()

Reklama

B_EyE odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem měl v noci tu smůlu, že jsem nemohl usnout a v telce zrovna běžel tenhle film ... Hasselhoff se snaží ztvárnit jednu z nějzajímavějších postav Marvelovského vesmíru a myslí si, že mu k tomu bude stačit jen páska přes oko a žváro v hubě. Tenhle film je debilní. D-E-B-I-L-N-Í. Víc se k tomu snad asi ani říct nedá ... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Jediny film, kde uvidíte vybuchnout oko. David "macho" Hasselhoff jako ten nejultimátnější drsňák, před kterým by se i geneticky upravený klon Eastwooda a Bronsona chvěl jako papír. Aby byl jeho status absolutního nadsamce zcela nezpochybnitelný pochybuje se zpomaleně jako by v řiti čípek měl a přihazuje k tomu tvrdé škleby. Ale i ti největší tvrďáci můžou mít citvlivé srdce a potřebují občas parťáky. Proto mu pomáhá děva o jejíž sličnosti pochyb být nemůže - k zvýraznění svých kvalit používá sexi kožený obleček, ktéry je do pravé akce jako dělaný a proto je asi tak věrohodná jako dělník co není opřený o lopatu. Pokud by vás snad nebavily kožené oděvy hlavních bouráku, máme k dispozici létající pevnost, příšerně přehrávající (ale to je fakt liga) hlavní záporačku, ďábelský plán, nervový plyn, nebohé civilisty, no prostě vše co má mít správná břečka. Hodnocení tohoto filmu není až tak podstatné (já dám za to oko jednu hvězdu), pokud jste schopni do sebe dostat v krátkém čase psychedilika rozličných druhů a kvalit, tento film je ideální volba na strávení rauše na který hned tak nezapomenete :) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku, bo jsem se nasmála, div jsem si nenacvrnkala do textilu. David Hajzlhofno ve své nejlepší roli, k tomu spousta černé kůže a bujně obdařených žen! Skoro i lituju, že jsem viděla akorát nesouvislé kousky - jako parodie to je fakt kvalitní kousek, u kterého zamáčknete nejednu slzu a notně posílíte abdomen! 25% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film měl původně sloužit jako pilotní epizoda chystaného seriálu s Nickem Furym (David Hasselhoff). Nakonec se z toho ale upustilo, zčásti i kvůli negativnímu přijetí samotného filmu. (BaronMartin)

Související novinky

Hostýlek u mrtvého plavčíka

Hostýlek u mrtvého plavčíka

09.04.2006

Známý televizní seriál Pobřežní hlídka natáčený od roku 1989 do konce milénia a dočkavší se celkově 241 dílů, dalšího příbuzného seriálu Baywatch: Nights a několika televizních filmů ještě není úplně… (více)

Reklama

Reklama