Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marie je úspěšná a oblíbená lékařka ve středním věku, která je rozvedená a vychovává své tři děti. Jenže práce je mnoho, život doma se ji hroutí a k tomu je na všechno sama. Jenže láska není daleko. Marie v nemocnici pozná nového sympatického kolegu, který se do ni zamiluje. Hrdinka našeho příběhu ovšem láskou zahoří do mladičkého pomocníka v nemocnici, který její city opětuje. Do toho všeho usiluje bývalý Mariin manžel o předání dětí do jeho péče. Ustojí Marie tuto složitou situaci a vyjde její vztah plný lásky s mladým mužem? (fujarik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Komedie to moc nebyla, spíše dost trapně se vyvíjející příběh. Ale člověk si občas potřebuje dát něco oddechovéno, romantického. Doktorka Marie byla oblíbená svými pacienty, ve své čtyřicítce si zachovávala velmi mladistvý vzhled, ale ocitla se na křižovatce, kdy na jedné straně stála péče o tři děti a na druhé rozhodnutí o vlastním dalším životě. Nějak mně toho vyplynulo nějak víc sympatií pro jejího bývalého manžela, jehož přístup se mi zdál mnohem zodpovědnější,ale to jistě nebylo záměrem autora. Tím záměrem snad mělo být pochopení a sympatie k věkově nerovnému partnerskému vztahu Marie a mladého nemocničního ajťáka. Ne že by se takové případy nestávaly, ale tohle bylo přece jen dost přitažené za vlasy a už vůbec to nemohlo vzbudit moje sympatie k jinak krásné Marii... Ale na druhou stranu to byl mnohem lepší příběh než mají některé současné uhozené české filmy typu Ženy... a Muži... Třebaže o umělecké stránce tohoto filmu se nedá říct ani nic špatného ani nic chvályhodného. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Súčasť stredného prúdu, tváriaca sa ako vyššie umeníčko, v podstate slúžiaca na utvrdenie v tom, ako je nám všetkým fajn na tomto svete, napriek problémom vo vzťahoch. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nadprůměrná filmová záležitost z Norska. Marie je doktorka na příjmu v jedné nemocnici, je rozvedená a má tři děti. Objevuje se však o 10 let starší nový kolega, který je psychiatr a který má zájem o Marii. Do toho však Marii začíná nadbíhat i o nějakých 16 let mladší nemocniční zřízenec. A aby toho nebylo málo, Mariin bývalý manžel usiluje o získání dětí do péče. Jak se Marie rozhodne v milostných vztazích a jak to celé dopadne, na to už se podívejte sami. Mě každopádně tenhle film velmi zaujal. Bylo to zase něco jiného, něco nového a zajímavého. Prostě dobrá vztahová studie. Jediné, co musím vytknout, je to, že jsem očekával komedii. Asi proto, že v TV programu to bylo uvedeno jako komedie, asi proto, že to vysílala stanice HBO Comedy. Ale faktem je, že tento film není komedie ani náhodou, spíše je to drama, protože u filmu se nezsamějete ani jednou a momenty jsou spíše dramatické, nežli komické. Ale to je chyba distributora, že film prezentuje jako komedii. Nicméně jako drama tenhle snímek u mne rozhodně uspěl, protože nabízí zajímavý děj, u kterého jsem nedovedl odhadnout, jak to celé skončí, a celou dobu dokázala tento snímek mé oči udržet u obrazovky. Prostě zajímavý film, který má co nabídnout. Navíc to vše je podpořeno dobrými hereckými výkony, hlavně v podání představitelky hlavní role. A stopáž je pro film tohoto druhu tak akorát, film se zbytečně netáhne a rychle to odsýpá. Takže já jsem spokojený, opět další kvalitní záležitost ze severu. Je to za čtyři hvězdičky. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Výsledně bych dal asi za tři hvězdy, ale vlivem nižšího zdejšího hodnocení přidám. Nebylo to vůbec špatný, možná se mohla vymyslet ještě nějaká zápletka a pár minut přidat na minutáži. Ale jinak celkem příjemné romantické drama s hezkou a sympatickou Norkou Ingjerd Ebeberg, ty scény venku a doma si říkaly o větší odvážnost :-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Len o chlp lepšie ako nejaká Steelová alebo Pilcherová. Toto je film severského typu, ktorý by skôr svedčal nemeckému prostrediu, tam sa také bláboly točia ako na páse. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama