Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojici hrdinů francouzské komedie tvoří spisovatel, herečka a mladá začínající zpěvačka, kteří se snaží v dnešní Paříži vyšplhat nahoru. Bertrand (Denis Podalydes) je profesor francouzské literatury, který se snaží dokončit svůj druhý román a udržet v tajnosti vztah ke kolegyni Solange. Do města přijíždí Cora (Emilie Dequenneová), která chce jednou provždy změnit tvář francouzské pop music. A Alice (Sandrine Kiberlainová), která se živí hlavně dabingem, se jen s hořkostí vyrovnává s tím, že ji skutečné filmové role stále míjejí. Lehce satirickou komedii, která vypovídá o cynismu zábavního průmyslu, natočil režisér Marc Fitoussi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Terva 

všechny recenze uživatele

Bertrand ( Denis Podalydes ) je profesor francouzské literatury, který píše druhý román. Cora ( Emilie Dequenne ) chce zpívat a Alice ( Sandrine Kiberlain ) touží po pořádné filmové roli..... Hudba - Tim Gane a Seán O'Hagan. Kamera - Pénélope Pourriat. ..........ve své podstatě jeden z těch nudnějších francouzských snímků. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale zároveň zajímavá komedie o životě tří různých lidí a jejich známých a příbuzných, kteří se touží v Paříži nějakým způsobem prosadit na vrchol popularity. Profesor francouzštiny na jedné škole se chce stát úspěšným spisovatelem, dabingová herečka zase touží po filmové roli a mladá dívka, která právě přijela do Paříže, touží být známou zpěvačkou zpívající šansony. Ale sny se plní jen málokdy a ne vždy nám věci vyjdou tak, jak bychom si to my sami přáli. Tenhle film je o tom, co se snaží takový člověk udělat pro slávu a pro splnění snu, ale zároveň také ukazuje, jak snadno může takový snaživec spadnout na pusu. Tento nápaditý a zajímavý film však má jednu chybu. Tedy alespoň pro mne to byla velká chyba. A to sice, že některé herečky v tomto filmu si byly vzájemně podobné, a já pak jen těžko rozeznával, který z těch tří příběhů vlastně sleduji. Takže díky tomuto faktu, že casting nebyl nikterak nápaditý a obsadil vzhledově podobné herečky, dávám pouze průměrné hodnocení. Jinak se jedná o dost povedený film, který byl zajímavý a který se mně osobně docela líbil a u kterého jsem se nenudil. Takže je to za mírně nadprůměrné tři hvězdičky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pohodovka. Původně jsem chtěl jít do parku lovit žížaly, abych měl co jíst k večeři, ale to mě přešlo hned, jak jsem poznal ty tři milý blázinky. Vypadalo to, že se doslova narodili pro neúspěch a na to se mě, člověku, který, kdyby si měl vybrat ze sta nastoupených nádherných holek před mým bárek, připravených splnit mě každé přání, jenom jednu, tak bych si určitě vybral jedinýho dobře zamaskovanýho transvestitu, koukalo s velmi příjemným souzněním. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama