Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabné právničce Daně Boyerové, která se ale už tři roky věnuje profesionálně psímu útulku, vběhne nečekaně před auto zatoulaný dalmatin. Dana se mu snaží vyhnout, ale přestože nejede příliš rychle, ztratí nad vozem vládu a zřítí se s ním ze svahu. Svědkem hrozivě vypadající nehody je kapitán místních hasičů Mike Grant. Ten nejen přivolá lékaře a kolegy se speciální vyprošťovací technikou, ale celou dobu také s mladou zraněnou ženou až po převoz do nemocnice mluví, aby nedostala šok. Přestože se zapomenou představit, oba cítí, že mezi nimi přeskočila jiskra. Jsou ale zadaní, a dokonce je oba za pár týdnů čeká svatba. Přesto se je pokusí dát dohromady desetiletý Corey, který zjistí, že Mike a Dana jsou do sebe zamilovaní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

movie 

všechny recenze uživatele

Na TV poměry celkem slušná romance, i Hasselhoff, od kterýho jsem nikdy nic nečekal mě celkem překvapil ... Vyskytuje se to též pod názvem "Pravá láska"... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě ten film hodně překvapil, minimum chyb, slušný začátek, docela dobře zahrané. A jelikož je to romntika, tak i správně romanticky zapletené. Ale s postupem času se scénář stává víc a víc průhledným, okatým a lehko předvídatelným. No a náznak romantiky se vyšroubuje až do poměrně kýčovitého a okoukaného konce. Davidovy celovečerní filmy, když už zrovna nenosí červené bermudy a nevystavuje svou chlupatou hruď na odiv opalujícím se blondýnkám nestojí převážně ani za pár šupů. Tady je ovšem celkem přirozený, ovšem ten konec je asi stejně dobrý jako nastavit si místo budíka na ráno časovanou bombu. Sice si krásně pospíte, ale ta prda ráno, to vás pěkně prožene. Zkrátka nebyl by to špatný film (v televizním měřítku), kdyby se ovšem nesnažil držet zavedených klišé o tom co divák považuje za romantiku a radši si šel svou vlastní cestou. ()

dozana 

všechny recenze uživatele

Oddychový film....ženský se u toho zasní a pánové nad tím opovrhují nos....Mě to docela mile překvapilo, hlavně D. Hasselhoff, který mi vůbec nevadil a vlastně mě mile překvapil. Nenudila jsem se a bavilo mě to. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama