Reklama

Reklama

Ron a Dale jsou pár, kteří nosí pohromu a pustošení. Do jejich cesty se v jedné chvíli postaví Andrew, který se stává jejich rukojmím v boji o volnost. Ale je opravdu on v této hře obětí? (LIVINGDEAD)

Recenze (28)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když jsem se včera díval na Take Me Home Tonight, tak mě zaujala Teresa Palmer. Potom jsem se dozvěděl, že právě v tomto filmu se předvede i bez šatů… takže bylo jasné, co si musím sehnat. :-) Upřímně - stálo to za to. Nejen kvůli dokonalé krásce Terese, ale i kvůli filmu, který je napínavý, dobře promyšlený a poměrně originální. Kdyby se ten závěr neprotahoval a ta finální pointa by nebyla jasná už asi od poloviny filmu, možná bych dal i plný počet. Takhle je 70 % za film a 10 % za Teresu. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Rozhodně stojí tento film za pár srávených chvil u obrazovky. Pár Ron a Dale, který ukradne peníze zabije šéfa Dale pak zastřelí obsluhu benzínky a nakonec mají rukojmí jednoho obyvatele domu, který trpí divnou nemocí (už nevím jak se jmenuje - ale bojí se otevřených prostorů, což je být venku...). Velice dobrý dramatický trihller, kde Ron je neuvěřitelný psycholog a chytrý muž. Škoda jen, že to končí tak blbě. ()

Reklama

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, keď sa pozriem na plagát hneď mi napadne nejaký film o upíroch :) A za druhé, velmi podarený film, hlavne sa mi veľmi páčil Stephen Moyer a samozrejme veľké plus tohto filmu Teresa Palmer. Ale jedno mi vŕta v hlave, SPOILER! SPOILER! Zabil tú Gabrielle? Keď pálil jej pas...asi áno. SPOILER! SPOILER! ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Terezka má moc pěknou prdelku, škoda, že její přednosti jsou to jediný, na co se dá v tomhle snímku koukat. Postava Rona mne fakt iritovala, pošahanýho násilníka jsem mu prostě nevěřil ani za mák. A ačkoliv mám Stephena Moyera oblíbeného ze seriálu True Blood, tady mne neseděl. Agorafobik, kterej ve skutečnosti není tím, čím se zdá být? Ale no tak. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Občas tahle nenápadná dílka nejsou k zahození. Viděli jsme to mnohokrát. Mladý pár, který si se zákonem hlavu moc neláme, se řítí krajinou, dělá pitomé chyby a má velké sny a plány. Dokud se jejich ksichty neobjeví v televizi. Jejich rukojmím je navíc chlápek, který má strach z veřejných prostranství. Násilnický primitiv Ron je zmatený, prakticky není jasné, co vůbec chce, neustále se kvůli jeho rozhodnutím točíme v kruhu a postupně se tak vytrácí napětí. Tvůrci v druhé polovině vůbec nedokážou zastavit krev v žilách publika. Natahují jednoduchý příběh, kterému alespoň trošku pomáhá australská herečka Teresa Palmer – tedy podle toho, co diváka zajímá, zda její výkon nebo…? Solidní rozjezd, mdlý dojezd. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Stephen Moyer (Andrew) se v rámci své přípravy na roli setkal s agarofobikem, aby se mohl lépe vcítit do své postavy. (BioCake)

Reklama

Reklama