Reklama

Reklama

Dotek vody

(TV film)
  • Kanada Touched by Water

Obsahy(1)

Kanadský dokument o léčbě vodou a posvátných lázeňských rituálech natočený ve třinácti zemích světa včetně Česka a Slovenska.  Voda je matkou bytí. Bez ní by nebylo života. Z vody je člověk zrozen, voda nás chrání a vyživuje celý život, nejen v lůně matky. Vodou je proniknuto vše živé: tvoří sedmdesát procent našeho těla a taky sedmdesát procent povrchu naší planety. Voda ve své nenahraditelnosti dala vzniknout mýtům po celém světě. Stejné téma se vine napříč kulturami jako řeka spojující vzdálené obyvatele jejích břehů s jedním společným pramenem. Voda představuje obrození, je prostředníkem mezi stvořitelem a člověkem. Udržuje život a očišťuje nás na úrovni fyzické i duchovní. Pojďme se ponořit do kouzel, rozmanitosti a bohatství láskyplných vod, pramene našeho snění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Nail 

všechny recenze uživatele

Poučné i pěkné, ale ta Indie a Ganga to je mazec. Jak říkali, "Ganga je nejvíc posvátá, ale i zároveň nejvíc špinavá řeka na světě". ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument neví čím vlastně chce být, jestli nahlédnutím do významu vody v různých světových náboženstvích, nebo významem vody v životě člověka jako takového v průběhu dějin. Ani jedno se mu nedaří vytěžit a chybí hromadu informací, které by se hodili. Šplouchy šplouch. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Čakal som dokument o vedeckých znalostiach, faktoch a nie o náboženských rituáloch a sektách. Dokument je vhodný pre kresťanov, židov a podobne, a nie pre normálne zmýšlajúcich ludí. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama