Reklama

Reklama

Láska a jiné kratochvíle

  • USA Love and Other Impossible Pursuits (více)
Trailer

V této upřímné, vtipné a srdcervoucí adaptaci románu spisovatelky Ayelet Waldman, jež vypráví o životě, ztrátě a rodině, zazářila krásná Natalie Portman. Emilia (Portman) je absoloventka práv na Harvardu a také novomanželka – právě se provdala za Jacka (Scott Cohen), vysoce postaveného newyorského právníka. Když začala Emilia pracovat v jeho právnické firmě, byl Jack její šéf a byl ženatý. Jejich život bohužel nečekaně změní smrt jejich novorozené dcery. Emilia se ve svém zármutku jen těžko sbližuje se svým nevlastním synem Williamem (Charlie Tahan), ráda by se s ním zkamarádila, ale díky Williamově předčasné vyspělosti se to zdá téměř nemožné. Nejtěžší je však vyrovnat se s neustálými výbuchy vzteku a žárlivosti Jackovy bývalé ženy, Carolyn (Lisa Kudrow). (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (139)

berusche 

všechny recenze uživatele

Obvykle je problém smířit se s tím, že jak to není starší drama nebo drama ze severu, mohlo by to stát zato. Nebo to zato i stojí. Ačkoli služebně mladší, i Rabbit Hole se šťourá v tom, jaké to je přijít o dítě. A i když o něco lépe dramaticky, o nic méně kvalitně. Oba nejsou kategorií výše zmíněnou, ale jsou dobré, pokud máte náladu na melancholii a trochu velkého smutku. Tenhle snímek ovšem má trochu více toho patetismu, zvlášť závěr je takový. Musím ale uznat, že výkon Portman je slušný, koukatelný a na situaci, v níž se nachází postava, i přijatelný. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nejspíš nejsilnější role Natalie Portman (kdepak Black Swan!). I když ji nemusím, tak v tomhle filmu mě dokázala rozplakat. Jako macecha byla hrozná, ale dalo se tomu i zasmát. Celé drama se potýká a zaobírá převážně Isobelinou smrtí, smutkem, který po sobě zanechala a otázkami "proč". Zkrátka silný citový zážitek, který nenechá nikoho chladným.. ()

Reklama

Kanca 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se bavila s někým o tom, že Natalie Portman snad nikdy nehrála v žádném špatném filmu a tento film to jenom potvrzuje!!! Neskutečná podívaná a velmi silný příběh. Nevím, jestli to je jenom můj pocit, nebo to tak cítil i někdo jiný, ale já v tomhle filmu nenašla jedinou zápornou postavu. Ano, možná Carolyn, ale v podání Lisy Kudrow jí i přesto všechno člověk chápe a má ji rád. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Uslzená šachová partie, kde chvílemi spolu a chvílemi proti sobě hrají manžel, manželka, exmanželka, dítě a mrtvé dítě. Natalie Portman má po většinu stopáže na krajíčku, Lisa Kudrow je nehezky stárnoucí hysterická krkna, Scott Cohen mezi nimi bezradně tápe jako člověk, co se ztratil v lese a GPSku mu právě sežral medvěd, a Charlie Tahan je typické filmové dítě z čeledi otravných. Výsledkem je melodrama, kterému se nedá nic závažného vytknout, ale které není důvod vidět podruhé. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

V živote sú situácie a situácie. Tento film pojednáva o tých druhých. O bolestivej rane na srdci, ktorá tam bude jednoducho celý život. Čas síce dokáže čiastočne zahojiť každú ranu, no čo raz kurevsky bolelo, bude bolieť stále. Natálka zahrala svoj part dokonale a hoci film dokonalý nie je, kto chce, nájde si v ňom to svoje. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • V jedné scéně tvrdí Emilie Willovi, že i když vystudovala Harvard, je to škola na nic. Natalie Portman opravdu vystudovala Harvard, a to v oboru psychologie. (Brousitch)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Ayelet Waldman. (pufina)

Reklama

Reklama