Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

Finarfin 

všechny recenze uživatele

V audio verzi zúročuje Zdeňek Izer to, co mu jde podle všeho nejlépe a to je vyprávění vtipů. Podoba policejní akademie (kde mu ještě dělá křoví Marek Dobrodinský) se dá chápat jako převod těchto vtipů do jakési koncepce, tak aby to nebylo jen odvyprávění anekdot a pak už nic, a řekl bych, že se to docela povedlo (já na tom vlastně vyrůstal). Jednoho večera jsem ale narazil na "hranou" verzi tohoto počinu a slovy Ing. Prouzy: "Byl jsem konsternován." Myslím, že tohle bylo opravdu zbytečné. Izer si k sobě vzal partu jakýchsi lidí, kadence vtipů je snížena na polovinu, protože jsou scény zbytečně protaženy neherectvím jednotlivých účinkujících, prostě celkový dojem je o mnoho slabší. Rozhodně doporučuji si raději pustit audio. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tady lze vidět, jaká kanálovka se může klidně bez zkrupulí natočit. To je snad předobraz příšerného Troškova Kameňáku, tedy další "biják", který raději neměl nikdy vzniknout, aby nezabil i svou původní formu, v tomto případě audionahrávku s Izerovými scénkami, které svého času rozchechtávaly mládež, v případě Trošky tucet fórů šířených lidovou slovesností. Nemám problém oba pány režiséry a jejich veledíla sloučit. Je to stejně pitomá (ne)zábava. ()

Reklama

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl, místo toho sem si raději poslechl audio verzi, protože má být údajně lepší než film. Nicméně ani tak nic moc, kromě několika málo vtipných hlášek, nad kterými se člověk opravdu upřímně zasměje, jde o hodně podprůměrný humor se spoustou profláknutých, a tím pádem ne až tak vtipných, historek. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kpt. Sobota, Maňas, Holzmann, Deméter, Ing. Prouza, Drahoš, Tibor Mesány, Shorný nebo Mjr.Zeman. Tak tohle byla svého času strašná klasa (měl jsem všechny nahrávky na starých MC kazetách od fy.Tommü), na které jsem vyrostl..Kultovní hlášky jako "VUML", akvárko, uklouzl v koupelně, plenky pemprs, chléb se sádlem, bílý.. aj ale hlavně bezva scénky..Bezva parta aneb Maňas ve fabrice a Maňas a revoluce také ještě ušly ale Městská už byla o něco slabší...Jednoznačně to "NEJ" od Zdeňka Izera a Marka Dobrodinského..Z nostalgie za 4. Audio nahrávky byly o něco lepší*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle ne... Když to člověk poslouchá jen v audio verzi, je to sranda, ale když to vidí a slyší, jak všechny mluví Izer, říká si, jaký tohle mělo vlastně smysl. No, kromě toho, že se Izer v té době asi prodával, žádný. Strašný paskvil, který vzhledem k audio nahrávkám opravdu nemá smysl a opravdu není zábavný. Některé vtipy jsou holt vtipnější, když je člověk jen slyší. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama