Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na severním pobřeží moře se v jednom domě setkávají spisovatelky z celé země, aby zdokonalily své schopnosti. Poprvé přijíždí i Claire. Žena, žijící každým momentem, která nehodlá plýtvat energií na nic jiného než na psaní. Příběh i pocity naberou nečekají zvrat, když Claire zjistí, že její spolubydlící je lesbička... (JannieMc)

Recenze (2)

mira.l 

všechny recenze uživatele

No, na Claire se dalo koukat, s Noel už to bylo kapku horší a o Maggie jsem si v první chvíli myslel, že je to Dustin Hoffmann. Jinak se to táhlo jak sopel se spoustou zbytečných řečí, děj vlastně žádný a na muchlování dojde až na konec. Tož asi tak. ()

PavelU 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice se nejdříve nemůže ani vystát, každá jsou úplně jiná. Pak se blíže poznají, ta krásná blondýnka zjistí, že je ta krátkovlasá lesbička a změní to situaci. Většina filmu je pak o jen tom, jak se baví o vztazích, jaké to je prožívat vášeň, jaký je rozdíl mezi homosexualitou a heterosexualitou. Jejich vztah se zároveň vyvine, přestože několik náznaků chtíče tam je dávno před poslední částí filmu. Závěr samotný nedělá ostudu, nebýt ho, tak se divák unudí. Ale v zásadě se mi to moc líbilo, jen té erotiky je tam málo. Jde ale o začátek devadesátek, takže kdepak. Mně to tak ale přišlo. Claire je několikrát obnažená, kouří, pije, střídá partnery, žije nezávazně, užívá života. Ty spisovatelský dýchánky jsou jen chabá výplň o tom, jak se někteří neumějí ani pořádně obejmout. Šatník poplatný době vzniku, super dekáda. Pobřeží pěkné, občas i hudba. Ona hlavní představitelka si zahrála jen zde, přitom je fakt neokoukaná a strčila by do kapsy i mnohé superhvězdy. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama