Reklama

Reklama

Speciální zásilka

(TV film)
  • Česko Zvláštní zásilka (více)

Obsahy(1)

Od doby, kdy viděla svou dceru zemřít při autonehodě, se snaží být Lisa Edelstein neustále na cestách. Její současný úkol je odvést 14letou dívku Alice, rozmazlenou dceru jednoho čínského bohatého obchodníka na Hawai k její matce. Těsně před jejich odletem z U.S. Max zjistí, že věci nejsou tak jak mají být. Lisa si spočítá, že otec Alice má velké problémy s čínskou vládou a jeho dcera není jedinou věcí, kterou se snaží propašovat do Ameriky... Je na Maxovi, aby s nebezpečím, které číhá na každém kroku odvezl Alici do jejího nového domova.. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Zbytočne nadhodnocovaná milionkrát otrepaná záležitosť úplne bez akejkoľvek originality. Nechápem načo vôbec také čosi vzniká. Dokonca to tu aj na "imdb" hodnotia ako priemer či nadpriemer. To ste akože ešte nevideli poriadny film či odkiaľ tie vaše prehnané hodnotenia? Veď ten film neponúka divákom zhola nič. Jednoducho trápna zbytočnosť. Ak to neuvidíte --- absolútne o nič neprídete ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Slečna nevypadá na čtrnáct z jednoho prostého důvodu - v době natáčení jí bylo 20. Téma je vykradené z francouzského Kurýra III. Ale ženská varianta není zdaleka tak sexy ... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Takový zvláštní mix všeho možného. Příjemné ženské herecké obsazení, kamera také sem tam něco předvedla a hudba, i když trochu hapruje, také není špatná. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Special Delivery" je dokopy len jeden malý neškodný film, ktorý toho nemá moc na ponúknutie. Myslím si, že keby to bolo akčnejšie a malo v sebe viac napätia, mohlo by to reálne aj niečo priniesť, no pôsobí to viac ako keby šlo o TV projekt, než nejaký reálny film. Neviem ale či to spravil dabing, alebo aj v originále by to fungovalo, no môžem povedať, že párkrát som sa na tom celom schuti zasmial. A nemal som to vďaka tomu asi chuť prepnúť. Ak už nič iné, tak aspoň tie komické momentky boli dostatočne v pohode na to, aby som to prijal. Ale ako som povedal, je to len veľmi neškodný film, ktorý mal nanajvýš tak "PG" rating. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Oahu na Hawaii. (Terva)
  • Film byl natočen za čtyři týdny. (Terva)

Reklama

Reklama