Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drama režiséra Kirsi Liimatainen o dospívání a hledání sebe sama.
Příběh o dospívající dívce Sonje (Sabrina Kruschwitz), které právě bylo šestnáct a tráví nudné léto na předměstí. Sonja nevychází se svou matkou (Nadja Engel), jejich byt jí připadá nepříjemně malý. Sonja zjišťuje, že nemá zájem o svého přítele Antona. Má pocit, že jediný kdo jí rozumí je její nejlepší kamarádka Julia (Julia Kaufmann), se kterou brázdí ulice na skútru. Čím více času Sonja s Julii tráví, tím více si začne uvědomovat, že její city k ní jsou již za hranicí přátelství. (Elfilms.cz)

(více)

Recenze (6)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Tam je toho nadmíru všeho. Bohužel i se skvělým scénářem neudrželi alespoň originální provedení ze strany technického rozmezí filmu-kamera, střih. Někde na poli zajímavého artového filmu a pubertální sračky. Ale protože se nám svět spojuje, tak mě se spojil příliš. Proto, tak vysoko. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nic velkého. Originální nápad, to ano, ale absence rozpočtu, či nějakého X faktoru, který by děj přehoupl o level výše tam prostě není. Škoda. 60% ()

Reklama

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Guys! =´) ...za to, že citlivé období první velké lesbické lásky se s úsměvem prožít nedá, hvězdička Sabrině Kruschwitz za herectví, kde bylo potřeba a kde to scénář vyžadoval a že jsem jí uvěřila - za to dík moc!...a taky za to, že ty pomalé blízké záběry byly doopravdy moc krásné! A taky za to, že spolu jezdily na motorce! A četla jí báseň! =´) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama