Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, ze uz jsem to nekdy videl.. asi je to tim, ze si tento film vzal inspiraci z mnoha filmu a neumele to zplacal dokupy.. tim padem vysledek ac nadejny.. vysledkem velmi slaby. Navic mi vadily nektere strihove vsuvky.. nejdriv real.time.. pak 6 mesicu drive.. a 6mesicu pozdeji.. velmi necitlive prechody.. a chvilemi pro divaka nepochopitelne.. A nezachranil to ani "Morfeus" ani fotrik naseho vysetrovatele.. Tento film v konecnem dusledku je nudne krimi a v zadnem pripade neni thriller! ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, hlavně moment infiltrace a s ním spojené osobní problémy. To mučení nebylo ve filmu až tak stěžejní. Problém ale nastal v závěru, který byl "záporákem" nalinkován tak, jako kdyby jej režíroval sám Jigsaw ze série Saw. Malý neduh byl i závěrečný hovor mobilním telefonem, který se dá ale vysvětlit tím, že člověk placený za realizování telefonních hovorů ještě nevěděl, že už je po všem. Anebo, že by to byl teprve ten pravý "záporák"? V tom případě bych musel konstatovat, že film neměl dostatečné grády, aby byl schopen pokračování. PS: Sympatický mi byl Cole Hauser, který vypadal jako kříženec Christiana Balea a Matthewa McConaugheyho. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Thriller,na který se sice dá koukat a ani příliš nenudí,každopádně celé je to až moc postavené na hlavu,o samotném závěru pak ani nemluvě.Cole Hauser v hlavní roli je docela sympaťák,ale ani on film nijak nezachraňuje.Muka mohl být daleko ostřejší a temnější film,ale autoři jakoby nevěděli,jestli se rozhodnout děj prostě zdrsnit a jet tou brutálnější cestou,anebo nechat špinavost a neučesanost na pozadí a rozehrát chytrý thriller.Oba tyto směry se tak mezi sebou mlátí,ale navzájem moc nefungují a navíc ani nedosahují nějakých valných kvalit.Jak jsem se zmiňoval,závěr je sice překvapující,ale tak hloupý a málo uvěřitelný,že spíš než šok se dostavil nefalšovaný úškleb a rozpačitost.Muka je zkrátka filmem mnoha tváří,ale ani jedna z nich není moc pohledná. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jediné, co může tento film povznést je rádoby dobrá kriminální část a herecký výkon Hausera. Udivuje mě, že právě Laurence se ujal jedné z hlavních rolí, když se jedná o naprostou ztrátu času. Od Matrixu jeho výkony nejsou takové, jaké bych od něj čekal a následně ocenil. Doufal jsem nějakého nečekaného zvratu, dostal jsem však spíš pár litrů zvratků. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Budu kreativní, co ještě vám mohu odstranit? Vím, že to nemohu dokázat, ale jak můžu vyvrátit falešné nařčení? Udělal jsem si praxi a získal prvního klienta a až do dnes mám stále jenom toho jednoho.Pro Ziggyho nepracují tlustí lidé, podejte mi nůž. Toliko pár moudrostí z dialogů hlavních aktérů a pojďme se ponořit do života Kevina Coleho, který se tak oddal své práci, že začne zanedbávat své okolí. Co je jeho hlavní práce? Mučení. Co je jeho nejhlavnější práce? Tak to je docela dobré vědět, on už to skoro zapomněl. Ke konci filmu se děj začíná moc komplikovat a závěrečné vyvrcholení nás docela ne(překvapí). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vencouveru a v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama