Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeológ Nicholas Zavaterro (Tim DeKay) nájde prastarý zvitok, v ktorom stojí, že biblický Noe (Atanas Srebrev) pred svojou slávnou archou proti potope údajne už jednu postavil – a na jej palubu vraj mal vlákať akési desivé monštrum a poslať ho preč, aby už nikdy viac neublížilo žiadnemu človeku! Keďže táto na prvá pohľad šialený myšlienka nedá Nicholasovi spávať, rozhodne sa spolu so svojou exmanželkou Avou Greenwayovou (Renée O'Connor), ktorá je taktiež odborníčkou v oblasti archeológie, odcestovať do Perzie, kde hlboko v púšti naozaj natrafia nielen na zvyšky archy, ale i na pozostatky onoho monštra! Na ich veľké zdesenie sa však zdá, že sa bytosť, ktorá je evidentne už pár tisícročí mŕtva, opäť prebúdza k životu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Hamar odpad!

všechny recenze uživatele

Usnul jsem u toho! Docela mě zaujala postava, kterou hrála, jak jsem se tady dočetl, Amanda Crew. Jak tam roztomile pobíhala v těch kraťáskách a tílku. Tak jsem si říkal, že dám tomuto snímku šanci. Když jsem však zjístil, že se její postava nikam nevyvíjí, tedy směrem k dalšímu odhalování se, přestalo mě to bavit a to nepovedené monstrum to zabilo úplně! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí posledních tří dílů Wrong Turn jsem se rozhodl, že se podívám na úplný začátek režijní kariéry Declana O'Briena. I přes varování jehož se mi díky nízkému procentuálnímu hodnocení na netu dostalo, jsem do toho prostě musel jít. Chtěl jsem zjistit, zda je vážně takový packal, nebo má averze k němu je neoprávněná. No a on mne opět „nezklamal. Ani tento televizní film totiž neoplývá bůhvíjak dobrou kvalitou, nechybí v něm špatné digitální triky a krvavé cákance, ba ani špatné herecké výkony. Prostě jde o dalšího adepta na jeden z filmů, které stačí vidět jen jednou a věřím, že mnozí jej ani nedokoukají dokonce. Docela se divím, že se tomu propůjčila Renée O'Connor, ale asi se jí po dvou děckách hodí každá kačka. Už dávno není tou „sexy“ blondýnou, která se ráda mazlila se Xenou. I tady ovšem patří k tomu nejlepšímu, co je zde k vidění (tedy její výstřih určitě). Bohužel na celém filmu není moc věcí, které by se daly pochválit. Už se budu opakovat po několikáté, ale kameramany kteří trpí třesavkou, by měli vyhodit ze showbyznysu. Nesnáším roztřepané záběry, stupidní dialogy o víře (jakožto nevěřícího mě tyhle žvásty opravdu nezajímají – možná tak ve filmech o posedlých) a plechové monstra, která skáčou po place jak blechy, pomalu nezranitelné a ještě k tomu velmi špatně zvládnuté po vizuální stránce. ()

Reklama

Eawy odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a páni, kto toto vydrží pozera dokonca je borec, vydržala som to!!! Robila som si pri tom testy na autoškolu ale napriek tomu som chcela asi 20x vypnúť telku! Hrôôza, už asi veľmi dlho som nevidela takto zlý film.neviem čo to bolo, ja nezvyknem dávať len tak niečomu odpad, ale toto sa nedalo. 0% ()

Jimclark 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo ze slabší jamky. Taky má tenhle filmeček snad nejhorší hodnocení co jsem kdy na databázi viděl. Ale že bych tomu musel dát odpad? Zas taková hrůza to nebyla, některé české seriály jsou na tom i hůř. Paradoxně to bylo koukatelný do doby, než se tam poprvé objevila ta příšera. A ještě si vzpomínám, jak mě štvalo, že velitele, který měl na rukávu evidentně poddůstojnické prýmky hlavního seržanta, povýšili naši překladatelé suverénně na majora. :-) Bohužel během poslední reklamy jsem usnul, tak ani nevím, jak tohle veledílo vlastně dopadlo. Ale zjišťovat to určitě nebudu. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

S honosnou lamentáciou krížim svoju zjazvenú tvár dívajúc sa na človeka menom Noe, ako nakladá na ten koráb zviera z každého druhu a teším sa (nepredstavujem), ako mu budú tie zvery na tej lodi robiť sexuálne prasačinky. Dajte tomu americkemu cernossekmu generalovi M16, lebo ho porazi. Nemoze si zastrielat, krucifix! A nebyt jeho, tak nas ten kamenny diabol vyhubi. Cele ludstvo. Jedneho po druhom. Nastastie postavim korab, ved historia sa musi opakovat, a vezmem cloveka z jedneho druhu. To budu prasacinky..... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama