Reklama

Reklama

34/77 Tschibo

všechny plakáty
Krátkometrážní
Rakousko, 1977, 2 min

Režie:

Kurt Kren

Recenze (4)

Radko 

všechny recenze uživatele

Horúčkovité listovanie denníkovými záznamami (alebo čím) ukázané ako extrémne rýchlo zostrihaná prehliadka minulých rokov zapísaných tisícami slov. Zdanlivo bezcieľne mihanie stránok papiera zaplneného slovami ukazuje emočné poryvy v podčiarknutých, zakrúžkovaných a inak odlíšených častiach ručne písaného textu. Zbesilú prehliadku písanej prietrže náhle preruší momentka prítomného okamžiku (možno spomienka) náhle vpadnúca do zbesilého, no rytmizovaného zúčtovania s minulými časmi. Kren ako vyšitý. Jak křen! ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Hurá, konečně jsem rozřešila otázku, kdo to byl Kren. Byl to fetující cvok, který bytostně nenáviděl své případné diváky a snažil se je likvidovat svým rádoby avantgardním uměním. Prd umění, slátaniny to jsou. A já jsem pořádnej kretén, že jsem se snažila koukat na sedm jeho kraťasů. To mám za to, že se mi stále nechtělo věřit, že by někdo vážně mohl tolik let točit jenom hovadiny.Nedívejte se na Krena, doporučuje 9 psychiatrů z deseti. Ten desátý se léčí u svých kolegů, neb se na něj díval. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Listování záznamů několika let v deníku, střih na současnost a další listování a konec. Film jsem pochopil tak, že čas rychle utíká a že pár let je oproti tomu všemu času vlastně matné nic. Ale nevím, jestli ten film tak brát nebo ne. A ten střih na současnost má znamenat to, že za pár let vznikne dostatečně silná a nezapomenutelná vzpomínka a jinak jenom mlhavé záznamy? Já fakt nevím, podle mě to snad ani význam nemá. Když teda budu hodnotit se svojí teorií, je to na 2*. ()

Romario odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem to vidět, ale po přehrání Kurtova prvního "filmu" mi to youtube přehrálo automaticky samo, a než jsem to stačil vypnout, byl konec. Víc z jeho veledíla vidět nepotřebuju, asi mi nic zásadního neuteče. ()

Reklama

Reklama