Reklama

Reklama

Tomie: anaza feisu

  • Japonsko 富江 アナザフェイス (více)
všechny plakáty
Japonsko, 1999, 72 min

Předloha:

Džundži Itó (komiks)

Scénář:

Šótaró Oikawa

Recenze (3)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Díky rozumné minutáži milosrdně rozdělené do tří částí, to celé uteče relativně rychle a diváka to ani nestihne pořádně srát, ale to je víceméně asi jediný výrazný plus.. Jinak je to amatérská, televizní ptákovinka těžící ze slávy své předlohy. Osobně nechápu ani kultovní status Mangy, protože Junji Ito nakreslil a napsal hromadu silnějších a vyzrálejších (i po technické stránce) příběhů (Uzumaki, Gyo atd..) a Tomie mě svým nekonečně repetetivním formátem rychle omrzela.. A filmy na tenhle neduh trpí tím spíš, když si nemohou dovolit zafinancovat a realizovat těch pár Itových bizarních výjevů které alespoň mangu občas osvěží něčím znepokojivým... ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Tomie je zpět, tentokrát v trojici zfilmovaných manga povídek. Je o hodně hezčí než posledně, ale zase o něco méně tajemná. Pocit velmi amatérského počinu trvá. Uvidíme, co bude příště. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bolo ako vystrihnute z telenovely. Tentoraz to bolo rozdelene na tri pribehy, takze ma to totalne nenudilo a jednoznacne posledny pribeh je z toho najlepsi. Tam sa aspon nieco dialo, to aj v druhych, ale tam toho moc nebolo k videniu ako v poslednom pribehu. Celkovo suma sumarum: zbytocny film k sledovaniu:))) ()

Reklama

Reklama