Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

Verunka1995 

všechny recenze uživatele

Příběh tří holek o mořských pannách? Skvělé!* Přiznám se..koukala sem se na každý díl, protože mě to baví, ráda si zopakuju i starší díly :) Hodnocení všech 3.Sérií: 1.Série - 85% (Tato série mě hodně bavila, je hlavně o tom, jak holky objevují kdo jsou. ), 2.Série - 75% Tahle už byla slabší :/, ale pořád se dalo koukat ! :) ) a poslední 3.Série - 80% - Nástup nové mořské panny a nové, zcela jiné dobrodružství? Úžasné! .. PS: Aspoň jeden z těch seriálků, na které se jde na DC koukat! :) ()

Reklama

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

Brasianox 

všechny recenze uživatele

První série je jednoznačně nejlepší a nejnápaditější, u té jsem se neironicky bavil. Zbytek seriálu už to spíš dojíždí, je to příliš předvídatelné a prochází to slušnou recyklací, kromě závěru druhé série, kde ta redheadovská svině jede takové bomby, že i Thanos si musí večer nechat rozsvíceno. Je nutno říct, že celý seriál se opírá o 3 hlavní body: alfa Lewis, toxic Rikki a vývoj Zana alá "do pekla a zpět". Ostatní postavy jsou jak na horské dráze. Kromě Emmy, ta je resident sleeper pořád, a lenochoda převlečeného za sestru, tu měli utopit. Zdravím Agraela agrLove KKrikey ()

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Natáčanie začínalo už o pol šiestej ráno a z 10 hodinového natočeného materiálu sa niekedy prestrihalo len na 5-7 minút. (Raccoon.city)
  • Herečky si ve vodních scénách na oči "dávaly" plnotučné mléko, aby je vydržely mít otevřené. (Elbarto08)
  • Tato epizoda byla poprvé odvysílána v USA 14. března 2008 spolu s epizodou Večírek u bazénu (2006) jako televizní film. (LUKICKK)

Reklama

Reklama