Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

S překvapením jsem zjistila, že jsem se ráda po letech k tomuhle serialu vrátila. A dala jsem tomu hvězdu navíc, protože v rámci teenage seriálů se tenhle australský počin vydařil, i když jsem to nikdy nesledovala jako teenager. Je to celkem vtipné a originální a já mám prostě slabost pro tyhle mořské exterierovky. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Seriál sa natáčal v Sea World a na ďalších miestach v austrálskom meste Gold Coast. (WalterIK7)
  • Úvodní píseň zpívá v 1. sérii Ellie Henderson, ve 2. Kate Alexa a ve 3. Indiana Evans. (ČSFD)

Reklama

Reklama