Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak taky může dopadnout první návštěva u budoucí tchyně. Povídka z cyklu Bakaláři... Mladá dívka jede za svým chlapcem na první návštěvu k jeho rodině. Obavy má především z přijetí budoucí tchyní. Ve vlaku jí někdo poleje sukni a dívka si jde vyprat skvrnu na WC. A tam se jí stane nehoda... (Česká televize)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Takový trapas vede k tání ledů a prolomení prvotních předsudků. Celkem předvídatelný, ale milý děj s (ne)milým Janem Hrabětou a Markem Taclíkem s hrozným účesem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

V 90. letech se zase tolik dobrých bakalářských povídek neudělalo. Toto je výjimka. Pravda je, že když jsem si tuto situaci opravdu představil, tak se na to dobře vzpomíná, ale situace je to hrozná. Na druhé straně, kdyby dívka přišla s pravdivým odůvodněním toho, co se jí ve vlaku stalo, možná by to bylo lepší. Leč, chtěla udělat dojem a to se jí povedlo. Povídka je sice prodloužena o další situace, ale je jasné, že je to jen proto, aby nebyla moc krátká. Škoda, že Michaelu Klenkovou od té doby nevídáme moc často. Za to pro Marka Taclíka se jednalo o jednu z prvních televizních rolí. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka. Mladý pár čeká velká událost - mládencova holka se má poprvé setkat s jeho maminkou a tak příprava je velmi důkladná. Jenže život je svině a dělá si s námi co chce on. Sympaticky natočená povídka s příjemným koncem. Hudba: Marek Štifter & Kryštof Hanzlík ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Byť se to místy typicky neobešlo bez určité naivity, příběh je humorný a scenáristicky vcelku povedený. Skutečně jeden z mála. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama