Reklama

Reklama

One Piece: Yume no sakkā ō!

  • Japonsko ワンピース 夢のサッカー王! (více)

Obsahy(1)

Zápas medzi Pirátmi v slamených klobúkoch a zákernými "All-Star Villains" je v plnom prúde. Atmosféra je napätá, až dôjde na špeciálnu play-off, ktorú rozhodne záverečný penaltový rozstrel. Všetko je pripravené, Nami a Vivi povzbudzujú, dav tisícov fanúšikov jasá a Coby je nedobrovoľne a nešťastne nasadený ako brankár. Všetci fandia pirátom, no tí čelia elitným hráčom ako kapitán Buggy, Mr. 2, Hatchan a Jango Hypnotizér. Podarí sa Luffovi a jeho gangu poraziť "All-Star Villains" a stať sa "kráľmi futbalu"? (figliar)

(více)

Recenze (4)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Co víc by mohl fanda fotbalu a One Piece dostat, než kombinaci obojího? Něco víc než tohle... chce to víc minut. Tohle je sice zábavné, ale taky smutně krátké a asi vím proč. Rok 2002 je hodně vypovídající. Řekl bych, že speciál zařadili někam mezi první a druhý poločas utkání Japonska s někým. Alespoň něco takového bych rád viděl i u nás... teda kdyby tu byl nějakej tak profláklej seriál. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejnudnější z krátkých speciálů One Piece (a to nejen protože ze srdce nenávidím fotbal). Mnohem víc jsem se bavila u novějšího baseballu. 4,5/10 ()

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Vzorové OVA, které na svých nuzných šest minut doslova srší vtipem a zaručeně potěší všechny čutání holdující fanoušky One Piece. Ať už se jedná o výskyt starých známých, cameo samotného autora mangy, či Sanjiho borce na konec.. Dobrý je to. ()

Reklama

Reklama