Reklama

Reklama

Futurama: The Lost Adventure

Obsahy(1)

Je tady konec světa tak, jak ho známe! Maminka se stává nadpolovičním majitelem planety Země, když ji profesor Hubert Farnsworth prodá celou expediční firmu Planet Express. Maminka Zemi přinese diktaturu a přetvoří ji ve válečnou loď, aby mohla získat celý vesmír! Jediný, kdo může situaci změnit jsou členové posádky Planet Expressu: Fry, Leela a Bender, kteří se vydávají za učitelem profesora Farnswortha, Adoyem, který vlastní stroj času. Na cestě se ale potýkají s mnoha problémy. Dostanou se do minulosti včas, aby mohli profesorovi zabránit v prodání Planet Expressu? (masw)

(více)

Recenze (81)

artuš 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi připadal jako úplná blibina, která kdy byla k Futuramě, jinak dobrému seriálu, natočena. 3D grafiku bych bral jenom jako nějaký experiment, protože vydět seriál celý ve 3D fakt nechci. Jinak bláznivý film jako vždy. Sice mi chybělo vysvětlení, jak se Dr. Zoidberg dostal na tu planetu, bez lodě. Jinak spojení filmu s hrou taky nic, moc. Toto mi spíše připomínalo reklamu na hru Futurama. Tu jednu hvězdičku dám za to, že se aspoň trochu držely šílenství seriálu. ()

rubik1 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Futurama je opäť tu so svojim neopakovateľným sarkazmom. A kvôli tomu predsa všetci Futurku milujú, nie kvôli tomu ako je nakreslená, ale kvôli tomu koľko zábavy si pri nej užijeme. Mne sa tento diel Lost Adventure teda fest páčil. Akurát tie videohry tam nemuseli byť a aj preto asi dávam "len" 4* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, porad je to ta stara dobra Futurama. Pribeh neni sice z nejoriginalnejsich, ale jelikoz to ma jen 30 minut a da se to brat jako natazenejsi dil serialu, tak to staci. A co se tyce animace, je misty divna no, ale clovek si na to zvykne a to vcetne tech hracich casti, kdy jsou videt zivoty a penize hrdinu. Mel bych jen dve takovy vyraznejsi vytky. Chybelo mi tu par postav a misty dej moc skace, tvurcum asi chybely animace. Ale jelikoz jsem se stejne jako u filmu a serialu bavil celou dobu, tak tech 5* dam, i kdyz slabsich. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

I jako fanynka Futuramy musím přiznat, že tohle se tak úplně nepovedlo. Nejde ani tak o animaci skládající poklonu starým dobrým PC hrám - "skákačkám" ze začátku tisíciletí, protože ty si jistě poctu zaslouží. Spíš jde o příběh, jako kdyby někdo postavy zasadil do děje, který nemají na svědomí tvůrci seriálu Futurama. Pár hlášek, kterých je ovšem výrazně míň než v jednom dílu seriálu, to nezachrání. Jako jeden třeba bonusový díl z libovolné série Futuramy bych to překousla spíš. Takhle velké zklamání, netušila jsem, že i Futuramu může potkat taková nepovedenost - popření základních atributů na kterých stojí. 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Že by se autorům líbila hra The Simpsons Game? Vypadá to tak, protože The Lost Adventure působí jako sestříhaný "příběh" ze hry s pár arkádovými vsuvkami. Výsledek je tak hodně rozpačitý a smutný, protože to co na první pohled mohlo na papíře být vtipné, naprosto nefunguje stejně jako animace, která je tu zbytečně změněná v počítačovém herním stylu. Další nepovedený pokus o další Futuramu, naštěstí délka pouhých 30 minut zachraňuje tuhle nudu a divák ji nemusí předčasně vypnout:). ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cutscény a zábery z hrania boli použité z hry Futurama (vydanej na PS2 a Xbox v roku 2003) na vytvorenie tejto epizódy. (Mihail123)
  • Súčasť bonusov na DVD filmu Futurama: The Beast with a Billion Backs. (Mihail123)

Reklama

Reklama