Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V čase vypjatých rodinných vztahů doprovázených nekonečným vřeštění dětí jsem si, s genialitou sobě vlastní, zarelaxoval u snímku o vypjatých rodinných vztazích doprovázených nekonečným vřeštěním dětí. To tak nějak nemohlo dopadnout dobře, zvlášť když bujaré oslavování konzumu nebralo konce. Takže mi nezbývá než konstatovat, že čtyři odkvétající nádhery už nezachrání ani modelová maškaráda a tu osamocenou hvězdu dávám za hezouny z australského rugbyového týmu, ze kterého by ve skutečném životě na skutečném hřišti zbyly pouze rozházené kostičky. ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na Carrina záda v kožichu (byl brzký podzim) jak mizí v davu na 5th Avenue. U toho hrála vypalovačka „You’ve got the love“. Hezký závěr pro seriál, který bavil přesných šest sezón. Pak si producenti řekli, že by bylo záhodno udělat film - a po několika peripetiích se tak stalo. Obavy byly na místě, ale naštěstí to nedopadlo tak špatně. Sex ve městě 1 má schéma podobné romantické komedii a čtyři hlavní hrdinky řeší problémy, které se nezdají tak malicherné. Bavila jsem se a myslím, že ne sama. Sex ve městě 2 je už ale bohužel pouhou agonií. Jeden scénáristicky velmi plytký díl roztáhlý na stočtyřicet (!) minut. Carrie - hlavní postava - má největší problém (účty za hadry a boty už ji zřejmě platí manžel) s tím, že si její Božský dává obuté nohy na gauč, k výročí jim do ložnice pořídí televizi, aby se spolu mohli dívat na romantické černobílé filmy (ten hajzl…) a odmítá se každý večer strojit někam na večeři. Čtyři charismatické hrdinky se stávají loutkami a věšáky na mnohdy odpudivé módní kreace, ječí a piští kdykoliv se jim k tomu naskytne příležitost a vůbec dělají všechno to, co zapřísáhlé odpůrce seriálu a filmů dostatečně utvrdí v jejich nenávisti. Nic moc se vlastně jen neřeší tak o čem tedy ten film je? O třpytkách? O botech za dvacet dolarů? Je to sled scének - více či méně trapných - které mají simulovat něco jako příběh. Nevím, jestli bych fanoušky seriálu raději neměla odradit, ale jsem si jistá, že svou diváckou základnu si i „dvojka“ najde snadno. Je to pořád pohádka. Pohádka o panenkách Barbie v kouzelně třpytivých šatečkách s „opravdovými“ životními problémy a Keny co řeší jejich potencionální nevěru tím, že jim věnují diamantový prsten, aby si uvědomili, že jsou vdané. ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Úvodních dvacet minut na svatbě pro mě bylo utrpením, ale kdesi od odletu do Abu Zabí se začal objevovat i nějaký nástin budoucího příběhu. Pokud jste někdy snili o spojení módní přehlídky a filmu a štve vás, že režiséři běžně od kameramanů nevyžadují detailní záběry výstřihů (v případě žen) a plavek (v případě mužů), můžete si Sex ve městě 2 směle pustit. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová agitka na Emiráty a objevování toho, co v nich jde vše dělat, když máte prdel vycpanou stodolarovými bankovkami a nevíte co s nimi. To vše vyplněno vzduchoprázdnem a otravnou tupou estrogenovou vatou. Děj neexistuje. Řeší se jen sračky. Vtipné na tom není nic. Jen trapné scény, nad kterými člověk kroutí hlavou. Stárnoucím herečkám vévodí obluda Parkrová. Zas jeden zbytečný film, který už nikdy nepotřebuji vidět. 0% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ono to jako celek je koukatelné, ale to je asi všechno. Mě se to teda líbilo o kapku více než jednička. I když slovo "líbilo" pořád znamená jeden velkej bullshit. Slečna Párková podruhé v akci. Je to ale semetrika! První se jí nelíbí, že ji manžel koupí takovou krásnou televizi s parádní otevíracímí dvířky, natočenou přímo do postele, určitě v HD s přijatelnou úhlopříčkou v krásně laděných barvách a potom, když se teda pan Božský kvůli ní mění na zbytečného člověka(jak by řekl Puškin) jako je ona, tak jí vadí, že flirtuje na baru s pohlednou mexičankou, která by do tý trojky s nima možná i šla. Tu bych fakt doma mít nechtěl. Pak mě ještě zarazí, když jí její parádní manžel s zálibou v černobílé klasice navrhne nejlepší nápad v dějinách manželství, tak ona, že by byly moc odděleni. Fňuk. A pak, že ženský jsou mozkově napřed. Ostatní holky jsou teda v pohodě až na kravku Samanthu, která pořád fňuká kvůli chlapům, šatům, botoxu, hormonům, hráškové kaši, nikábům a třista dalších věcech. Abu Dhábí překrásné, ale jen to okolí, oni se tam moc nevyjímali. V prvním díle se mi asi nejvíce líbila Daviska, teď táhla film Cynthia Nixon, která se mi tady opravdu líbila. Scénář, jak se dalo očekávat typicky trapný, poameričtěle humusácký a nepovedeně citlivý. Chtěl jsem dát odpad, ale možná to na tu jednu hvězdičku dám, ať maj holky trochu radosti, když pořád jinak brečej nad "strastmi" života v podobě fleků na sukni. 15% ()

Galerie (94)

Zajímavosti (27)

  • Druhým klasickým filmem, ze kterého je tu ukázka, je Rozruch ve městě (1942). Konec tohoto filmu předznamenává také konec celého Sexu ve městě 2 (2010). (NinadeL)
  • Ve filmu se několikrát objeví v rukou hlavních hrdinek kniha s názvem "Breakthrough", jejíž autorkou je Suzanne Somers, představitelka Carol ze světově proslulého seriálu Krok za Krokem (od r. 1991). (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama