Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

teutates 

všechny recenze uživatele

Nerád urážam, faaakt a preto "citujem"... nemohol som si nevšimnúť Golden Globe Awards v podaní Ricky-ho Gervais-a (mimochodom funny gay) a ten uviedol niečo v štýle... myslel, že glob za special.efekt dostane tým, čo retušoval daný plagát, stým, že všetci vedia koľko majú "dievčata" rokov. Dokonca videl jednu v "Bonanze" :D vtipneé, ozaj. Inak? zrekapitulujem... slečny riešia šatstvo, prachy, módu tým najpovrchnejším štýlom aký som kedy videl a dosť dobre nechápem, čo sa komu na tomto páči. Toto vidieť nejaká malá princess? do roka a do dňa je z nej husa! 1/10 dávam z nevôle a predstavy utopených prachov v tomto psychologicko - kapitalistickom hnuse! To je na facku toto... ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě má spoustu chyb. Předně chybí nějaká pořádná koncepce. O ději mluvit prakticky nelze. Je to jen snůška několika scén napasovaných do muslimského prostředí. Je zde spousta zbytečných scén, spousta zbytečných lidí, kteří se zde jen mihnou, abychom si vzpomněli "jo ten tam taky hrál". Přestože Carrie Bradshawová ví hodně o sexu, my jsme se nedozvěděli nic kromě krize středního věku. Přes ty všechny chyby mne film upoutal i přes neúnosnou délku. Nemohu to svést na nostalgii, prostě to dobře ubíhalo. Takže to musím ocenit. ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tak u toho jsem seděl doslova s otevřenou hubou. Okamžitě zařaďuji do šuplíku argumentů pro příští diskusi o úpadku západní civilizace. Dvě hodiny plné pištění Koňského Ksichtu a jeho tlupy šílených krav, promenádování naolejovaných svalovců, kýče, zlata, product placementu a všech nejhorších filmových klišé, na jaké si jen vzpomenete. Zvěrstvo, nevkus, mrhání penězi, nekonečná audiovizuální vivisekce, chvalozpěv na psychicky labilní dutohlavky, které dělají ostudu ženskému rodu. Uff, to jsem si ulevil. Dejte mi něco na propláchnutí mozku. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ NOC 2010 Nejde o to, že by muži nebyli schopni pochopit ženskou povahu nebo že ženy nemají právo na své filmy, ale spíš o to, že SEX VE MĚSTĚ 2 je nekvalitní a ponižuje své divačky. Hlavní sobecká slepice s mentální vyzrálostí prebuscentky, jejíž názory a nároky jsou formovány obrázkovým čtením typu Vogue, miluje romantické komedie klasického Hollywoodu, k nimž se chce pokračování výborného seriálu a nadprůměrného prvního dílu vztahovat. Ovšem Caprovy či Stevensovy klasiky, na které se Carrie s panem Božským dívají, byly neuvěřitelně rychlé, protože se v nich neustále něco dělo, hlavní představitelé si vyměňovaly chytré a vtipné dialogy a na svou dobu se jednalo o minimálně genderově velice odvážné snímky, které sice primárně oslovovaly především ženské publikum ve středních letech (a nabízely tak vhodné vzory pro identifikaci v podobě aktivních ženských hrdinek), ale zároveň se neopomíjel mužský divák. Nic z výše zmíněného dvojka nemá, protože 146 minut objektivní délky promítání (a 114466 letech subjektivního času) není vyplněno ničím, co by rušilo přehlídku oslavy konzumeristické ideologie v dobách ekonomické krize (rozuměj: žádný děj tu není), vzhledem ke svému věku nedůstojně se chovající postavy jsou charakterizovány jednou jedinou vlastností a komplikace (pseudoproblémy), které jsou nastoleny v prvních pár minutách, se zázrakem vyřeší v posledních pěti, zbytek je vyplněn fashion-pornem a plky pipek, které jsou za své špatné jednání po zásluze odměněny tím, co chtěly. A přitom se stihne zneuctít cizí kultura a zvyky, aby toho nebylo málo. Vážně nerozumím tomu, jak může být s něčím takovým někdo spokojen a jak ta zpozdile pseudofeministická ideologie s vulgární amerikanizací cizí země může někoho neurážet. A ne, nejsem schopen přistoupit na to, že narativní vyprázdněnost je záměrná po vzoru tzv. "pouštních" filmů, protože ty jsou významově bohaté a znepokojivé. ;) ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Úvod v New Yorku ještě docela jde, ale jakmile se holky přesunou do Abu Zabí, začíná koncetrované peklo. Seriál mám moc ráda, z prvního filmu jsem měla obavy a dopadlo to celkem slušně, ale tohle už opravdu ne. Přehnaná, okázalá přehlídka luxusu a ženského pištění, kde se toho na 146 minut děje zoufale málo. Je čas nechat Carrie, Mirandu, Charlotte a Samanthu na pokoji.. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)
  • V úvode Carrie hovorí: „Do New Yorku som prišla v utorok, 11. júna 1986.“ Podľa kalendára však v ten deň bola streda. (ash99)

Reklama

Reklama