Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Patw 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale mě druhé filmové pokračování skvěle bavilo! Troufnu si říct že i trochu víc než filmoví díl první... asi to bude tím že tohle je prostě nové... Rozhodně jsem se bavil od začátku do konce. To že film je kýč jak bič, je jasné už ze začátku, ale mě se to líbí. U Sexu se totiž nedá nic jiného čekat... i tak to ale tvůrcům hltám! Pro mě 5*! ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Edward a spol. budou mít co dělat, King a jeho partička kapitalistických zombie-husiček totiž nasadilu laťku zatraceně nízko. Jednička děj alespoň naznačovala, dvojka na něj rovnou kašle a dějové vakuum vyplňuje nevtipnými (a povětšinou i silně retardovanými a kulturně urážlivými) epizodami, v nichž se jezdí před zeleným plátnem simulujícím písečné duny, přičemž kamera odbíhá od hrdinek jen proto, aby ve slow-motionu zabrala vlhký dekolt Alice Eve (Bože, proč?) nebo ponožkami vycpané plavky vysvalených rugbystů. Do toho se recyklují zbytky seriálových postav, na něž v jedničce nezbylo místo, chlapi jsou prezentovaní jako sobci, když nechtějí po pracovním dnu ani na nudnou párty nebo do restaurace, a let turistickou třídou znamená průšvih srovnatelný snad jen s explozí mléčné dráhy. Jako... takhle vážně NE!!! Vědomí, že žiju ve společnosti, kde se nad něčím podobným hýká nadšením, mě naplňuje zvratkami až po mandle. Bez nadsázky. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Navstevu prvniho SATC v kine dodnes povazuji za nejodvaznejsi akci sve kino kariery, takze je ma povinnost zanalyozvat i dvojku. Jedna se o v podstate stejny material v blede ruzovem jen s exotictejsim nadechem luxusni dovolene v Arabskych emiratech, diky kteremu je i cely film ve finale o neco atraktivnejsi a dobrodruznejsi, nez jednicka. Stale vsak plati, ze Carrie ma neskutecne otravny hlas, coz rozhodne neni sexy a Dior ani Louis Vuitton ji to nezachrani. "Can this wedding get any gayer?" 6/10 ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová agitka na Emiráty a objevování toho, co v nich jde vše dělat, když máte prdel vycpanou stodolarovými bankovkami a nevíte co s nimi. To vše vyplněno vzduchoprázdnem a otravnou tupou estrogenovou vatou. Děj neexistuje. Řeší se jen sračky. Vtipné na tom není nic. Jen trapné scény, nad kterými člověk kroutí hlavou. Stárnoucím herečkám vévodí obluda Parkrová. Zas jeden zbytečný film, který už nikdy nepotřebuji vidět. 0% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)
  • Herečky Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Kristin Davis (Charlotte) a Cynthia Nixon (Miranda) pro film nazpívaly píseň nazvanou "I'm A Woman", která se nachází i na soundtracku. (Patw)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno