Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

CBD 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na Carrina záda v kožichu (byl brzký podzim) jak mizí v davu na 5th Avenue. U toho hrála vypalovačka „You’ve got the love“. Hezký závěr pro seriál, který bavil přesných šest sezón. Pak si producenti řekli, že by bylo záhodno udělat film - a po několika peripetiích se tak stalo. Obavy byly na místě, ale naštěstí to nedopadlo tak špatně. Sex ve městě 1 má schéma podobné romantické komedii a čtyři hlavní hrdinky řeší problémy, které se nezdají tak malicherné. Bavila jsem se a myslím, že ne sama. Sex ve městě 2 je už ale bohužel pouhou agonií. Jeden scénáristicky velmi plytký díl roztáhlý na stočtyřicet (!) minut. Carrie - hlavní postava - má největší problém (účty za hadry a boty už ji zřejmě platí manžel) s tím, že si její Božský dává obuté nohy na gauč, k výročí jim do ložnice pořídí televizi, aby se spolu mohli dívat na romantické černobílé filmy (ten hajzl…) a odmítá se každý večer strojit někam na večeři. Čtyři charismatické hrdinky se stávají loutkami a věšáky na mnohdy odpudivé módní kreace, ječí a piští kdykoliv se jim k tomu naskytne příležitost a vůbec dělají všechno to, co zapřísáhlé odpůrce seriálu a filmů dostatečně utvrdí v jejich nenávisti. Nic moc se vlastně jen neřeší tak o čem tedy ten film je? O třpytkách? O botech za dvacet dolarů? Je to sled scének - více či méně trapných - které mají simulovat něco jako příběh. Nevím, jestli bych fanoušky seriálu raději neměla odradit, ale jsem si jistá, že svou diváckou základnu si i „dvojka“ najde snadno. Je to pořád pohádka. Pohádka o panenkách Barbie v kouzelně třpytivých šatečkách s „opravdovými“ životními problémy a Keny co řeší jejich potencionální nevěru tím, že jim věnují diamantový prsten, aby si uvědomili, že jsou vdané. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

O dva chlpy lepšie ako prvý film, ktorému som s radosťou udelila odpad. Niektoré vtipné scénky boli fajn, ale ten zvyšok sú sračky a Carrie Bradshawová je v puberte zamrznutá puča, ktorú by som s radosťou udusila brokátovým vankúšom značky Chanel. Dávam veľkorysé 2* za Abú Dabí, hormónovú Samanthu a opatrovateľku bez podprsenky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se z těchhle čtyř žen mohly stát taková symboly a celebrity a jak mohl být ten seriál tak oblíbený, tedy pokud je natáčený stejným způsobem. Za vzory se zde dávají naprosto nemožná individua, která nejsou schopna vést jakékoli vztahy, alespoň ve dvou případech (Carrie a Samantha), ale přesto jim všechno vychází. To je skoro neuvěřitelné. Ne, tohle už nikdy více. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Dve a pol hodiny nudy. Alebo by sa skôr patrilo napísať reklamy na všetko možné od hlavných hrdiniek, oblečenia, obuvi, šperkov, kozmetiky, hodiniek, periodík, spotrebnej a komunikačnej techniky, áut, gayov, dokonalých pestúnok s prirodzeným poprsím, lesbičiek, Lizy Minelli, New Yorku až po arabskú kultúru... Toto sme tu mali už v "jednotke", ale tu je to reklamovanie dotiahnuté do megalomanských rozmerov. Výpovedná hodnota tamer nulová. Scény, ktoré mali byť vtipné pôsobia trápne a tie, ktoré majú byť vážne a majú divákovi niečo dať sú opozerané a najmä - slabučké! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Perličkou je krátky návrat do 80. rokov minulého storočia, v ktorom zistíme, ako sa hrdinky spoznali. (Very_kuul)
  • Manželka Davida Beckhama Victoria údajně usilovala o roli ve filmu. (don corleone)
  • Do kin byl film rozvážen pod krycím názvem "Heart of the Desert" ("Srdce pouště"). (Karlos80)

Reklama

Reklama